Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada battaniye yorgan görmek

Rüyada battaniye yorgan görmek

Rüyada battaniye yorgan görmek yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına, huzurunun da yerine geleceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların sona ereceğine, günahlarından tövbe etmeye, hayal ettiğinden de çok malı ve parası olacağına, sosyal hayat içerisinde sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, kişinin isteklerine nail olacağına, başka işlere girmek için fırsat yaratılacağına, büyük bir proje gerçekleştirileceğine, iş hayatının ve aile hayatını düzene gireceğine ve mutlu olunacağına işarettir.

Rüyada battaniye yorgan gördüyseniz:

  • Sınırlarınızı genişletmek, yeni yerler keşfetmek ya da mevcut olayları farklı bir formata sokmak isteyebilirsiniz.

Rüyada yorgan ve battaniye görmek dertlerin biteceğine, yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, kendisine yeni hedefler belirleyeceğine, hayırsız olaylar yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada battaniye yorgan görmek güzel huylarının değişeceğine, sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, geçim sıkıntısı çekildiği için harcamalara daha fazla dikkat edileceğine ve tasarruf yapmaya başlanacağına inanılır.

Rüyada yatak yorgan battaniye görmek yaşadığı hayatın ve Allah’ın kendisine sunduklarının farkında olarak her gün şükrü eda edeceğine, kötü kişilerle karşılaşılacağına, anlaşmazlıkların ve tatsızlıkların yaşanacağına, yaşanan sorunların günden güne çoğalacağına, musibetler, sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, geçim sıkıntısına düşüleceğine, bunları aşmak için büyük çaba sarf edeceğine ve bir süre bu meseleyle meşgul olacağına delalet etmektedir.

Rüyada yorgan battaniye görmek borçlarının azalacağına, yükünün hafifleyeceğine, hem birincilik hem de kazanç getireceğine, canını sıkan durumları ortadan kaldıracağına tabir olunur.

Rüyada elektrikli battaniye görmek anlaşmazlıklara düşeceğine, birikim yapma fırsatı elde edeceğine, alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına, kimseye bu konuda herhangi bir bilgi vermeyeceğine delalet eder.

Rüyada battaniye hediye etmek uzun bir zaman boyunca üzüntü duyulacağına, maddi açıdan birçok rakibin gerisine düşüleceğine, üzerinde düşünülen bir çalışmanın büyük kazanç sağlayacağına, ona en büyük darbeyi vuracaklarına ve rüya sahibinin de uzun süre bu nedenle belini doğrulatamayacağına işarettir.

Rüyada battaniye almak helal olan rızka ve makbul olan mallara kavuşacağına, iki tarafın da çok sevineceğine, kısa zamanda işlerinin çok rahat edeceği şekilde ilerleyeceği ve güzel günler yaşanacağı bir döneme gireceğine rivayet eder.

Rüyada yatak battaniye görmek yapılan bir çalışma sayesinde çok yakın bir zaman içinde sıkıntıların aşılacağına, yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine, zor zamanlarında da en büyük destekçilerinin yine bu kimseler olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments