Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada battaniye yıkamak

Rüyada battaniye yıkamak

Rüyada battaniye yıkamak daha sonra pişmanlık duyacağı sözler sarf ederek kalp kıracağına, yapacağı kusur nedeni ile toplumdaki güzel yerini kaybedeceğine, insanlar arasındaki iyi imajının sarsılacağına, büyük sorunların çözüme kavuşacağına, işlerinde bereket olacağına, rahat ve kolay şekilde yaşamaya başlayacağına, keyfinin, sağlığının ve huzurunun yerine geleceğine, telafisi mümkün olmayan hatalar yapılacağına, sorun yaşanan bazı konuların çok kazançlı bir şekilde ortadan kaldırılacağına ve çok büyük zararlara uğranan bir dönemin kapanıp çok büyük kazançlar elde edileceğine, çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine, ayakları yere sağlam basan ve yaptığı işte ses getiren bir karakter ortaya konulacağına işaret eder.

Rüyada battaniye yıkamak gördüyseniz:

  • Çok fazla fikir sahibi olmadığınız yerlere seyahat etmekten kaçınmalısınız.

Rüyada battaniye yıkamak iyiye ve güzel olana ulaşacağına, bir sebeple kendisini bir türlü toparlayamayacağına, sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına ve çok kötü günler geçireceğine, dualarının ve dileklerinin gerçekleşeceğine, hayatındaki tersliklerin düzeleceğine, mutlu olması için pek çok nedene kavuşacağına yorulur.

Rüyada bebek battaniyesi yıkamak karlı bir iş ortaklığı yapacağına ve bu işin bütün bir hayatını ve geleceğini olumlu yönde etkileyeceğine, kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine ve zengin olacağına, gülen yüzünün de solacağına alamet etmektedir.

Rüyada kırmızı battaniye görmek işlerin çok hayırlı kazançlar getireceğine, uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, onu yapmadığı şeylerden sorumlu tutacağına, sonradan da haksız olduğunu göreceğine tabir olunur.

Rüyada battaniyede bebek görmek hastalıklarının düzeleceğine, elinin bollaşacağına, yokluğa, darlığa düşeceğine, rızkından olacağına, maddi zararlara uğrayacağına delalettir.

Rüyada eski battaniye görmek çok deneyimli ve iş konusunda çok büyük bir isim yapmış olan bir kişi ile ortaklık kuracağına, bu ortaklık sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini üzen ve kıran bazı durumlar ile karşılaşacağına, hayatına güzellik, heyecan, eğlence ve renk geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada mor battaniye görmek yakalayacağı fırsatların kıymetini bilemeyeceğine, maddi olarak güç kaybedeceğine, bu nedenle de zorluklarla mücadele etmek zorunda kalacağına, hasara uğrayan bir eşyanın tamir edileceğine, kırgınların ve küskünlerin bir araya geleceğine alamet eder.

Rüyada battaniye yakmak illet hastalıklarından, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına, gerçek huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine, itibar edineceğine, kendisini tanıyan insanlar ile işleri bozacağına yorulmaktadır.

Rüyada mavi bebek battaniyesi görmek anne babaya müjde verileceğine, kendi işinin sahibi olunacağına, deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, iş dünyasındaki bazı kişilerin dışlaması ile karşılaşılacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments