Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sarı battaniye görmek

Rüyada sarı battaniye görmek

Rüyada sarı battaniye görmek aksiliklerin peşini bırakmayacağına, yaşanan sıkıntının gün geçtikçe daha da büyüyeceğine neredeyse içinden çıkılamaz bir hal alacağına, geçim kaygısı ve sıkıntısı yaşamayacağına, ardından işlerin çok iyi gitmesi ve büyüme kararının alınması ile birlikte üretim çalışmalarına da girileceğine, tatsızlıklar çıkacağına, kavgaların ve anlaşmazlıkların baş göstereceğine, büyük atılımlar gerçekleştireceğine, başkaları hakkında gıybet yapmak suretiyle günaha düşeceğine, daha sonra bu durumdan dolayı kendisini suçlayacağına, hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine işarettir.

Rüyada sarı battaniye gördüyseniz:

  • Karşılıklı olarak birbirinize dürüst olmamanız durumunda ilişkinizde sorunlar yaşanabilir.

Rüyada sarı bebek battaniyesi görmek endişelerin yerini mutluluğa bırakacağına, çevresinde herkesin sözüne güvendiği, sevip saydığı bir birey olunacağına, işlerini hayırlı bir şekilde ilerleteceğine, çektiği sıkıntıları yakın bir zaman içinde hiçbir sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına alamet eder.

Rüyada sarı battaniye görmek borçlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine hak yolunda da çok güzel ve iyi olan işler yapacağına, uzun yıllar boyunca konuşulacağına yorulur.

Rüyada battaniyeye sarılmak hayırlı ve güzel işlere imza atılacağına, düşmanların sevineceği olayların yaşanacağına, türlü musibetlere uğrayacağına delalettir.

Rüyada battaniyeye sarılı bebek görmek toplumdaki yerinin, mesleğindeki statüsünün de artacağına, bir sebeple kendisini çok üzeceğine, eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına, parasal ve ruhsal olarak çok rahat olunacak bir döneme girileceğine tabir olunur.

Rüyada mavi battaniyeye sarılı bebek görmek deyim yerindeyse zirveye çıkartacak adımlar atacağına, hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine, kötü günlerinden kurtulacağına alamet eder.

Rüyada battaniye sarılmak ilerleyeceğine, gelişeceğine, hayırlı rızık, kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına, başarıya giden yolların açılacağına, kısmetin artacağına ve şansın döneceğine, daha iyi işlere sahip olmak için bazı atılımlar yapılacağına alamet etmektedir.

Rüyada üzerinde battaniye görmek sorunların ve rahatsızlıkların atlatılacağına, yardıma muhtaç insanların yardım göreceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hiç yapmadığı bir işe girerek kendisini deneyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölünün üzerine battaniye örtmek çevresindeki kişilerden yana hayırsızlık göreceğine ve şanssızlık yaşayacağına, ağız tadının yerinde olduğunu öğreneceğine ve annesiyle ilgili kendisini mutlu ve memnun edecek gelişmeler yaşayacağına, sevgiliye karşı olan hislerinin azalacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments