Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kirli battaniye görmek

Rüyada kirli battaniye görmek

Rüyada kirli battaniye görmek çok sevilen bir kişi olunacağına ve rahatsızlık verecek bir durumun yaşanmasının önüne geçileceğine, çok büyük üzüntüler ve endişeler yaşanacağına, şansının ve kısmetinin açılacağına, yaşanan ayrılıkların biteceğine, hastalıkların kolay bir şekilde atlatılacağına, kesin olarak yani geri adım atılmamak üzere kopmaların yaşanacağına, yaptığı bir projede büyük zararlara uğrayacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına, rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine alamet etmektedir.

Rüyada kirli battaniye gördüyseniz:

  • Katı bir tutum sergilemeniz, ısrarcı ya da inatçı davranmanız çözümü geciktirebilir.

Rüyada kirli battaniye görmek zararlı bir kişi ile uğraşılacağına, hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına, kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine, epey bir süreden beri tanınan biri ile güzel bir ilişkiye başlanacağına, aile hayatının hayır getireceğine, uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine, edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada pembe battaniye görmek tüm tersliklerin arka arkaya geleceğine, kötü sözler duylacağına, belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada yırtık battaniye görmek iş yaşantısındaki aksiliklerin, sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına, sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına, donatacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sarı bebek battaniyesi görmek kâbus gibi günlerin geleceğine, bundan dolayı kendini çok şanslı addedeceğine, bir sebeple işlerin kötüye gideceğine ve yapılan çalışmalardan kazanan paranın heba olacağına delalettir.

Rüyada yeni battaniye görmek azmi ve inancı sayesinde her türlü zorluğun altından aslanlar gibi çıkacağına, kişinin uğrayacağı maddi kayıpların düşmanlarını sevindireceğine, iş ve mekan değiştireceğine yorulur.

Rüyada birini battaniyeye sarmak sorunların atılan adımlar sayesinde çözüme kavuşacağına, karar verme yetkisine ve hakkına sahip olacağına, son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına, herkesin itibar ettiği bir konuma yükseleceğine, sıkıntılarının ve borçlarının hafifleyeceğine tabir olunur.

Rüyada yatak battaniye görmek yanlış anlaşılmaların ve yargısız infazların kişiyi zor durumda bırakacağına, kısa zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, yapılan bir hatanın iş konusunda tecrübeli bir kişinin vereceği fikir sayesinde düzeltileceğine, bu sayede işlerin daha iyi bir hal alacağına işaret eder.

Rüyada ölüyü battaniyeye sarmak çocukları olması halinde de ideal bir ebeveyn olarak parmakla gösterileceğine, herhangi bir sıkıntı yaşanıyorsa eğer yakın bir arkadaşın desteği ile çözüme kavuşturulacağına, büyük ve önemli bir kimse olacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments