Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi battaniye görmek

Rüyada mavi battaniye görmek

Rüyada mavi battaniye görmek keyfinin ve ağız tadının kaçacağına, zayıflayacağına, tartışmalı durumların sona ereceğine, günü birlik tatillere çıkacağına, hiçbir zaman parasal bir sıkıntı çekmeyeceğine, elde edeceği iyi kariyer sayesinde herkes tarafından büyük saygınlık göreceğine ve işinin ehli biri olacağına, yaptığı işlerden, aldığı kararlardan ve attığı adımlardan yana yüzünün güleceğine, işlerine gösterdiği ilgi ve özenin azalacağına bu nedenle de başarısının düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada mavi battaniye gördüyseniz:

  • Bazı kişiler gerçekten çalışmalarınızı destekliyor olabilirler.

Rüyada mavi battaniyeye sarılı bebek görmek girdiği her işte çok başarılı olacağına, attığı her adım ile adından daha çok söz ettireceğine, sıkıntılardan ve üzüntülerden kurtuluşa erileceğine, rüya sahibinin ağız tadının da yerinde olacağına işaret eder.

Rüyada mavi battaniye görmek sevdikleri ile beraber daha güzel bir hayat için planlar yapacağına, bencillikten uzak bu yaşamda sıkıntı çekmeden ve dara düşmeden yaşayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada mavi bebek battaniyesi görmek büyük kazanç sağlanacağına, hayırlı işlere girileceğine, işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine, büyük başarı kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada battaniyeler görmek hiç beklemediği bir kişiden büyük bir ihanet göreceğine, ancak bunun için bir hayli geç kaldığına da alamet olan rüya, güvenilip sır paylaşılan kimselerin, bu bilgileri rüya sahibini arkadan vurmak için kullanacağına, geçim derdinin biteceğine, sorunlarının çözüleceğine, hastalıklarının iyileşeceğine, ruhunun ve bedeninin de şifaya kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada yorgan battaniye görmek işlerinin açılacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, çok büyük paralar kazanılacağına ve bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada battaniyeye sarılı bebek görmek zorluk ve zahmete düşeceğine, çaresiz durumlarda kalacağına, konforlu ve rahat hale geleceğine, küslüklerin biteceğine inanılır.

Rüyada üzerine battaniye örtmek kısmetin ve talihin açılacağına, işlerin iyiye gideceğine, yenisinin başlayacağına, çıkılacak bir seyahatin ardındna yakın bir arkadaşla birlikte bir çalışma yapılacağına ve çok ses getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kırmızı battaniye görmek yollarının açılacağına ve hayatında düğüm olmuş konuların çözüleceğine, inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine, büyük bir başarı kazanılması ve daha üst bir mevkiye terfi edilmesi ile çok daha hayırlı işlere girileceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments