Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yün battaniye görmek

Rüyada yün battaniye görmek

Rüyada yün battaniye görmek korkulan bir durumla karşılaşılacağına, alacağı kötü ve kendisine çok büyük zarar verecek olan bir haber yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, işlerinin bir anda bozulacağına, güç ve kudret kazanacağına, iyi bir kariyer edineceğine, içinde bulunduğu parasal duruma karşı bu kişiden çok büyük destek göreceğine, sahip olduklarını boş işlerle uğraşmaktan dolayı kaybedeceğine, giriştiği bütün işlerde sorunlarla karşılaşacağına, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine ancak kendisini toparlayıp bu kişiyi hayatından tamamen çıkaracağına, ününün ve başarılarının ülke dışına çıkarak kişiye çok büyük bir övgü getireceğine rivayet eder.

Rüyada yün battaniye gördüyseniz:

  • Yaratıcı olmalısınız, kararlarınızı duygularınızdan bağımsız almanız gerekiyor.

Rüyada yün battaniye görmek sonunda tahmin edilenden daha büyük bir sıkıntıyla yüz yüze gelineceğine, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, büyük bir ortaklık yapılacağına işaret etmektedir.

Rüyada bebek battaniyesi örmek mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, moral bulacağına, hastalığını yenmeyi başaracağına, düşmanlarını ve rakiplerini alt etmeyi bileceğine, kulluk görevini ihmale edeceğine işaret eder.

Rüyada turuncu battaniye görmek eğlenceli zamanlar geçireceğine, güzel ve olumlu haberler alacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulması için artık ona göz kulak olacağına, rahatsızlık duyulan konuların tatlıya bağlanacağına, huzursuzluk yaratan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, mutlu günlerin yaşanacağına, kısa sürede büyük bir aşama kaydedileceğine delalet etmektedir.

Rüyada battaniyede bebek görmek tüm gözleri üzerinde toplayacağına, kişinin sanatının çok beğenilmesi ile birlikte ününün artacağına, maddi zararını karşılayacağına delalet etmektedir.

Rüyada mavi battaniyeye sarılı bebek görmek refah düzeyinin gittikçe düşeceğine, maddi olanakların kötüleşeceğine, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, Allah’ın lütuflarına ereceğine, hayalini kurduğu yaşamın kapılarını aralamak için de büyük fırsatlar yakalayacağına, hayırlı bir yola çıkılacağına,  bu yolun dönüşünde hayırlı haberler getirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada bebek battaniyesi görmek kişinin istediği ve hayal ettiği günleri yaşama şansına nail olacağına, hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına, sağlık sorunlarının biteceğine, yeni bir eve sahip olacağına ve bol kazançlı bir işe gireceğine alamet eder.

Rüyada üstünde battaniye görmek zorluğa ve darlığa düşeceğine, sorunları omuzundan atarak hafifleyeceğine, iki tarafın da çok sevineceğine ve çok mutlu olacağına işaret eder.

Rüyada ıslak battaniye görmek diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına ve gereken kişilere gereken cezaların verileceğine, sıkıntılarını üzerinden atacağına, daha sık bir araya geleceğine, birlikte kâh ağlayacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments