Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yatak yorgan battaniye görmek

Rüyada yatak yorgan battaniye görmek

Rüyada yatak yorgan battaniye görmek hiçbir zaman parasal bir sıkıntı çekmeyeceğine, başarılı ve hırslı oluşu sayesinde ticaret hayatının önde gelen isimleri arasında yer alacağına, geçmişin kötü izlerinin silineceğine, nimetten ve paradan yana da bolluk yaşayacağına, zenginleşeceğine, iş yerinde çok iyi yerlere geleceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına, kırgınlıkların ve küskünlüklerin aşılacağına, çok büyük kısmetlere sahip olacağına işaret etmektedir.

Rüyada yatak yorgan battaniye gördüyseniz:

  • Maddi konularla ilgili herhangi bir girişimde bulunmak istiyorsanız hemen harakete geçmenizde fayda var.

Rüyada yatak yorgan battaniye görmek sorunlarını yakın bir zaman içinde çözeceğine, ancak gelen yardım tekliflerini reddedeceğine, herhangi bir sorun ve sıkıntı durumlarında sadece kendini bildiği doğrultuda giden rüya sahibinin, yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına, anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına ve büyük bir rahatlığa erileceğine delalettir.

Rüyada yorgan ve battaniye görmek yardım istediği kişilerin destek vermeyeceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, üzüntülerinin kısa bir süre içinde yaşadığı üzüntülü ve kötü durumların hiç sorun yaratmadan ortadan kalkacağına, maddi açıdan ferahlayacağına delalet eder.

Rüyada yorgan battaniye görmek gereksiz işlerden ve gereksiz kişilerden kendini soyutlayıp çevresini değiştireceğine, kazancının çok daha fazla olacağına, sevdikleriyle arasının açılacağına, keyfinin ve moralinin bozulacağına ve zor günler geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada battaniye yorgan görmek sevilen bir akraba yüzünden ihanete uğranacağına, çok zor zamanlar geçirdikten sonra rahata erileceğine, sıkıntıların son bulacağına, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına işaret etmektedir.

Rüyada yatak battaniye görmek yaptığı çalışmaların boşa gideceğine, insanlardan uzaklaşılacağına, neredeyse işten güçten el etek çekileceğine, umutsuzluğa ve karamsarlığa düşeceğine yorulur.

Rüyada yatak yorgan yastık görmek ilgili kişilere ulaşmak için bağlantı kurulacağına, hastalıkların en kısa zamanda şifa bulacağına, eşi ya da çocukları ile karşı karşıya geleceğine tabir olunur.

Rüyada yatak yorgan vermek çalışılan işte alınacak başarılı sonuçlarla üst mevkilere gelineceğine, çok zor durumlara düşeceğine ve elinde avucunda olan malı elinden çıkarmak zorunda kalacağına, işlerin gereksiz bir şekilde bozulacağına işaret etmektedir.

Rüyada beyaz yatak yorgan görmek çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, yapılacak çalışmalar ile maddi ve manevi olarak yardıma muhtaç insanlara yardımcı olunacağına, çok uzun zamandan beri sıkıntısını çektiği şeylere kavuşacağına, maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine, işle ve güçle arası iyi olmayan birinin yola getirileceğine ve aile ile ilişkilerin daha iyi bir hal alacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments