Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yorgan ve battaniye görmek

Rüyada yorgan ve battaniye görmek

Rüyada yorgan ve battaniye görmek iş hayatında çok büyük başarılar kazanacağına, çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, bir sebeple çok büyük üzüntüye uğrayacağına, yaşanan olaylardan ötürü insanlara kırılacağına, kendi başına bir hayat yaşamaya başlayacağına, bu şekilde devam ederken karşısına çıkacak olan fırsatları değerlendirip işlerini daha iyi bir hale getireceğine, geçmişte yaşanan kötü günlerin unutulacağına, dost olduğu düşünülen bir kişiden ihanet görüleceğine, maddi ve manevi açıdan çok iyi yerlere gelineceğine, zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına, büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere geleceğine, atacağı adımlar sayesinde ses getiren bir kişi olacağına, üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına ve kira masrafını bundan sonra birikim için kullanacağına, bu sayede de geleceği için isabetli olacak bir iş yapma fırsatı elde edeceğine delalet eder.

Rüyada yorgan ve battaniye gördüyseniz:

  • Çok fazla konuşmak veya bilgi paylaşmak doğru olmayabilir.

Rüyada battaniye yorgan görmek kariyerinde atılım yapacağına, aile hayatında çok kötü dönemler geçirmesine sebep olacağına, edilen duaların kabul olacağına yorulmaktadır.

Rüyada yatak yorgan battaniye görmek komşular tarafından kötülenileceğine, yanlış adımlar atacağına, hesapsız planları uygulayacağına bu yüzden de emeklerine yazık edeceğine, yaptığı işler sayesinde kazancının ve malının daha da artacağına inanılır.

Rüyada yorgan ve battaniye görmek aile bireyleri arasında çok büyük ve hayırlı bir bağın kurulacağına, alınan kararlar sayesinde çok büyük zarara uğramaktan ve kötü durumlara düşmekten kurtulacağına, bir sebeple dönünce hepsiyle ayrı ayrı hasret giderileceğine delalettir.

Rüyada yorgan battaniye görmek yaşam enerjisine kavuşacağına, değil elini harama uzatmak göz ucuyla dahi bakmayacağına, zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada yanan battaniye görmek mütevaziliğini asla elden bırakmayacağına, ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına, ticaret sektörüne atılacağına, hem rütbe hem de kazanç elde etmek için azimle ve hırsla mücadele edeceğine işaret eder.

Rüyada bordo battaniye görmek en kısa sürede çok daha iyi paralar kazanacak duruma geleceğine, iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine, hayat kalitesinin de yükseleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada temiz battaniye görmek sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına, üzüntülerinin sona ereceğine, büyük başarılar kazanacağına, insanlar arasında çok saygın bir pozisyona yükseleceğine delalettir.

Rüyada battaniye yakmak müjdeli bir haber alacağına, gözlerinin mutluluktan parlayacağına ve acılarının da dineceğine, zor günlerin geride kalacağına, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments