Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yatak battaniye görmek

Rüyada yatak battaniye görmek

Rüyada yatak battaniye görmek onları okula göndereceğine, insanların takdirini kazanacağına, kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine, her şeyi kuralına göre yapacağına, ilişkileri veya evlilikleri boyunca kadının söz sahibi olacağına, yaşam kolaylığı içine gireceğine, itibar kazanacağına ve insanlara yol göstereceğine, atacağı bazı adımlar ile sorunlarından kurtulacağına, yüzünün güleceğine, hayatının düzene gireceğine, başarılarının ve zaferlerinin artacağına delalet etmektedir.

Rüyada yatak battaniye gördüyseniz:

  • Yardım istemek sizi güçsüz kılmaz, korkmayın.

Rüyada yatak battaniye görmek rakipler ile rekabet edemeyecek durumlara düşeceğine, büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına, korkularından, hastalıklarından, kendisini kötü hissettiren olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, sorunların kısa zaman içinde sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada yatak yorgan battaniye görmek iyi bir maaşla yeni bir işte çalışacağına, başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına ve böylece kişinin rahat edeceğine, uğursuzluklar ve şanssızlıklarla dolu özel hayatın giderek içinden çıkılması zor bir durum haline geleceğine alamet eder.

Rüyada ölünün üstüne battaniye örtmek sorunlarını çok rahat bir şekilde ve herhangi sorun yaşamadan bitireceğine, iş hayatı ile ilgili bir ortaklık kurulacağına, elinde kalan paranın yakın zaman içinde tükeneceğine yorulmaktadır.

Rüyada yün battaniye görmek kendinde rakiplerini ve düşmanlarını alt edecek kudreti bulacağına, herkesin sevdiği, saygı duyduğu ve önemsediği biri haline geleceğine, iş hayatında başarılı sonuçlar alınacağına, aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine işaret eder.

Rüyada üzerinde battaniye görmek yaşanan sıkıntıların sabır ve azimle ortadan kaldırılacağına, gerçekleştiren çalışmaların yeterli verimi sağlayacağına, çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine, tartışmaların gün geçtikçe daha da artacağına işaret eder.

Rüyada yeşil battaniye görmek yaptığı bazı işlerde kendisini en iyi şekilde göstereceğine, büyük anlaşmalar gerçekleştireceğine ve çok zengin olacağına, daha önce kendisi için değerini yitirmiş olan bir şeyin eski önemine kavuşması ile çok başarılı olacağına, çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine delalet eder.

Rüyada sarı battaniye görmek inancının eksileceğine, dünya malı sahip olmanın peşine düşeceğine ve ahiret hayatını unutarak inancını boşlayacağına, sorunların kısa sürede sone erdirileceğine, herkesin rahat edeceğine, çok daha iyi şartlar içinde yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada battaniye almak hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına, verilecek olan kararları tek başına vermediğine ve daha iyi bir hale geleceğine, iş konusunda çok deneyimli bir kişi ile ortaklık kurulacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments