Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada battaniye hediye etmek

Rüyada battaniye hediye etmek

Rüyada battaniye hediye etmek toplum içindeki yerin değerleneceğine ve itibarın da artacağına, mevkisinde sevilen ve sözü dinlenen, önemli bir şahsiyet olacağına, kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, yetki ve söz sahibi olacağına, önemli ve büyük işlerin başına getirileceğine, sorunlarının kısa sürede ortadan kalkacağına, girdiği bazı işleri en iyi yerlere getireceğine, sorunlarının bitmesi ve mutlu olması için gereken şeylere kavuşacağına, yorucu geçen bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada battaniye hediye etmek gördüyseniz:

  • İşlerinize karışan kişiler olabilir.

Rüyada battaniye hediye etmek ayağının tökezleyip, işlerinin aksayacağına, tahmin edilenden daha büyük kazançlar elde edileceğine, evine daha fazla rızkın cebine de daha büyük miktarlarda gelirin gireceğine tabir olunur.

Rüyada hediye battaniye almak yeni bir eve taşınılacağına, borçların en düzgün şekilde ödeneceğine, hayırlı bir yola çıkılacağına,  bu yolun dönüşünde hayırlı haberler getirileceğine, hafifleyeceğine, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada battaniye yorgan görmek uzlaşmaz bir tavır içinde olunması yüzünden fırsatların kişiden uzaklaşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeden kurtulacağına, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, yaşamdan yana alabileceği tüm tatları almaya çalışacağına delalettir.

Rüyada battaniye toplamak iş hayatında başarılı olup büyük miktarda para ve mal kazanılacağına ve güzel işlere girileceğine, işlerinin açılacağına, şansının döneceğine, güzel davetler alacağına alamet eder.

Rüyada ölüye battaniye vermek ev halkı arasındaki iletişimsizliğin de ortadan kalkacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve üzüntülü dönemler geçireceğine, ileriki zamanlarda çok pişman olacağına, ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine ve yaşanan durumların büyük acılara sebep olacağına işaret eder.

Rüyada yorgan battaniye görmek mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına, zarar edilen işlerin düzeleceğine, mesleğindeki engellerin ortadan kalkacağına, ele geçen fırsatların hayır getireceğine delalettir.

Rüyada battaniye vermek yeni denemelerde bulunacağına, sevdiklerini, istediklerini, hayal ettiklerini de hoşlanmadıklarını, benimsemediklerini ve kabul etmediklerini rahatça ve açıkça söyleyebileceği fırsatlar yakalayacağına, diz dize ve yanak yanağa yaşayacağına delalettir.

Rüyada pembe bebek battaniye görmek art niyetli kişilere uyacağına, bütün borçlarını rahatça ödeyeceğine ve aile hayatında da iş hayatında da çok mutlu olacağına, bir sebeple ürünü satan kişi ile mahkemelik olunacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments