Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada battaniyede bebek görmek

Rüyada battaniyede bebek görmek

Rüyada battaniyede bebek görmek aile hayatında çok iyi ve hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına, ana baba duasının alınması sayesinde engellerin aşılacağına, dertlerinden arınacağına, çevresinden yükselen çatlak seslerin kesileceğine, anlaşmazlıkların tatlıya bağlanacağına, insanların içinde güzel bir mevkiye sahip olacağına takdir ve sevgi göreceğine, ancak önce kısa bir süre de olsa sıkıntı çekeceğine, hane içindeki sorunların, sıkıntıların, zorlukların ve kavgaların biteceğine, insanların afiyet bulacağına, gelecek yıllar için birikim yaparak daha rahat bir emeklilik dönemi elde edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada battaniyede bebek gördüyseniz:

  • Mevcut borçlar ya da maddi anlamda bağlayıcı olaylar bir anlamda özgür davranmanızı zorlaştırıyor olabilir.

Rüyada erkek bebek battaniyesi görmek konforunun ve lüksünün de sürüp gideceğine, zor günlerin geride kalacağına ve maddi açıdan büyük imkânlar elde edileceğine, kişinin başarıdan başarıya koşacağına işaret eder.

Rüyada bebek battaniyesi yıkamak hedeflerine yaklaşacağına, hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine, düzeninin yeniden sağlanacağına, korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, amaçlarının da gerçekleşeceğine, uzak bir yerden gelecek iş teklifinin kabul edileceğine işarettir.

Rüyada mavi bebek battaniyesi görmek sıkıntılı olduğu bir dönemi atlatacağına, eşi ile deyim yerindeyse bir yastıkta kocayacağına, işlerin hiç olmadığı kadar kötü olacağına alamet eder.

Rüyada bebek battaniyesi örmek düşünce ve hatta kişilerden uzaklaşacağına, işlerin düzene gireceğine, çekilen sıkıntıların ve zorlukların da son bulacağına, sorunlarının son bulacağına yorulur.

Rüyada pembe bebek battaniye görmek şanslı ve kısmetli bir döneme gireceğine, askıda kalan işlerini nihayete erdireceğine, rakiplerini ortaya koyacağı başarılı projeler sayesinde yenilgiye uğratacağına, daha başarılı ve kazançlı olacağına inandığına ve bunun da kendisine gerçek bir başarı getireceğine, çevresinin genişleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada battaniyede bebek görmek başarıya giden yolunun engelsiz olacağına, eski günlerine geri dönmek için çabalayacağına, yapılan işte geriye düşüleceğine delalettir.

Rüyada yeşil bebek battaniyesi görmek bağlılıkların zayıflayacağına ve rüya sahibinin kendi hayatının kontrolünü alabilmek için yoğun mücadeleler içine gireceğine, başarıya giden yollarının açılacağına, çok zor günler yaşayacağına inanılır.

Rüyada pembe bebek battaniyesi görmek üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine ve aile içerisinde yaşanan gerginliklerin yerini genişliğe bırakacağına, hayırlı, bereketli ve rahat bir hayat yaşanacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments