Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kırmızı battaniye görmek

Rüyada kırmızı battaniye görmek

Rüyada kırmızı battaniye görmek geleceğin güzel gelişmeler getireceğine, işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına ve eline geçen tüm fırsatları değerlendirip kendisine çok iyi bir gelecek kurmak için büyük çaba sarfedeceğine, sosyal çevre içinden bir kişi ile dünyaevine girileceğine, yaşamının daha güzel hale geleceğine, sorunlarının her geçen gün azalacağına, dertlerin ve sıkıntıların son bulacağına, atılacak adımlar sayesinde iş konusunda ferahlığa çıkılacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine, varolan sıkıntıların yerini mutluluğa ve sevince bırakacağına, başarılı atılımlar ve girişimler yapacağına, makam sahibi olacağına, malına mal, parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine, zor zamanların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine işarettir.

Rüyada kırmızı battaniye gördüyseniz:

  • Elinizdeki maddi güçle başkaları üzerinde hakimiyet kurma, sevdiğin insanlara biraz tepeden bakma eğiliminde olabilirsiniz.

Rüyada kırmızı battaniye görmek işlerinin tutacağına, son model arabaya sahip olacağına, lüks tüketime büyük bütçe ayırabileceğine, yaşanan sıkıntının gün geçtikçe daha da büyüyeceğine neredeyse içinden çıkılamaz bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birine battaniye vermek eski ahbaplarıyla da muhabbetini ilerleteceğine, çok sevineceği ve şaşıracağı bazı sürprizler ile karşılaşacağına, kendini tutamayıp şeytana uyacağına rivayet eder.

Rüyada battaniye sarılmak haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine, günahtan kaçınarak yaşayacağına, ortaya çıkan sorunların üstesinden geleceğine işarettir.

Rüyada erkek bebek battaniyesi görmek sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine hem spor yapacağına, öz eleştiri yaparak, kendini değiştirmek ve geliştirmek için bazı adımlar atacağına, zor zamanlar geçirileceğine, hayal edilen şeylerden gittikçe uzaklaşılacağına alamet eder.

Rüyada iple battaniye asmak kendisini üzen ve kıran bazı olaylardan sonra sıkıntı çekeceğine, arabuluculuk yapılacağına, düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine delalet eder.

Rüyada bebek battaniyesi yıkamak çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına, sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, iş hayatında çok büyük kar edileceğine, esenlik bulup, mutlu olacağına işaret etmektedir.

Rüyada battaniyeler görmek sorunların ve sıkıntıların ortaya çıkacağına, karşısına çıkan fırsatları çok daha dikkatli bir şekilde değerlendirmesi gerektiğine ve yakında daha zor günler yaşayacağına, bir insanın yaşayabileceği en güzel ve en kutsal duyguları yaşama şansına sahip olacağına işarettir.

Rüyada battaniye yorgan görmek sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine, insanların imrenerek baktığı kimse olacağına, hasta kimselerin iyileşme sürecine gireceklerine, geçimsizliklerin bitip, aile içinde neşeli ve keyifli günlerin başlayacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments