Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mor battaniye görmek

Rüyada mor battaniye görmek

Rüyada mor battaniye görmek çok hayır duası alacağına, ünleneceğine, yükseleceğine ve hedeflerini gerçekleştirme şansına sahip olacağına, yaşanan kötü olayların çözüme kavuşacağına, iş konusunda deneyimli biri ile kurulan ortaklığın işleri çok iyi yerlere getireceğine, başarısının azalacağına, mal ve mülk konusunda çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, gelirin tükeneceğine, eğitimini sürdüren gençlerde ise askeri sınavlar veya önemli eğitim kurumlarının sınavlarında büyük başarılar elde etmek, zeka ile istenilen mevkiye erişileceğine, çok uzak bir yere gideceğine ya da uzak bir yerden üzücü bir haber alacağına inanılır.

Rüyada mor battaniye gördüyseniz:

  • İyi ilişki kurabilmek için tartışmaktan kaçınmanız gerekiyor.

Rüyada mor battaniye görmek sorunlarından kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, varolan borçların yakında ödeneceğine, istediği makama geleceğine, üstün başarılar ve zaferler elde edeceğine, bu sayede ailesini hem gururlandıracağına, maddi açıdan sıkıntı duyulacağına rivayet eder.

Rüyada birinin üstüne battaniye örtmek kişinin hayırsız işlere ve kötü kişilere denk geleceğine, maddi kayba uğrayacağına, yapılan işlerin büyük hayırlar getireceğine, rüyayı gören kişinin hanesine ve işine bolluk ve bereketin hâkim olacağına, ilerlemesi gerekirken, geriye doğru gideceğine inanılır.

Rüyada battaniye hediye etmek uğursuz ve olumsuz olayların unutulacağına, her iki cihanda da cenneti bulmak için mücadele edeceğine, dünya nimetlerinden çok daha fazlası ile nasipleneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada pembe battaniye görmek başarısız ve mutsuz olacağına, yol alacağına, ne yazık ki sonunda da muvaffak olamayacağına yorulur.

Rüyada battaniyeye sarılmak işlerin düzene gireceğine, çekilen sıkıntıların ve zorlukların da son bulacağına, bazı tartışmalar yaşayacağına, muradına ereceğine ve onunla çok mutlu olacağına işaret etmektedir.

Rüyada bebek battaniyesi örmek her şeyin bir anda olumlu şekilde ilerlemeye başlayacağına, borçların hafifleyeceğine, meslek hayatında ilerleme ve gelişme göstereceğine, eğitimle ilgili olarak bir sıkıntı yaşanacağına, sağlığın bozulma noktasına geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada renkli battaniye görmek başarının garantileneceğine, hayırlı ve uğurlu gelecek girişimlerde bulunacağına, elinde bulunan imkânları kaybedeceğine delalet eder.

Rüyada yıkanmış battaniye görmek durumları düzeltmeye çalıştıkça iyice içine batacağına, umutsuzluklarını geride bırakacağına, yaşamdan yana alabileceği tüm tatları almaya çalışacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments