Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski battaniye görmek

Rüyada eski battaniye görmek

Rüyada eski battaniye görmek kişinin de bunun için üzülüp, hayıflanacağına, iş hayatında ya da aile hayatında içine düştüğü sıkıntılardan sevdiği kişilerin edeceği dualar sayesinde kurtulacağına, büyük bir ferahlık ve mutluluk yaşayacağı bir döneme gireceğine, rüya sahibi kişi hastaysa şifa bulacağına, nerede akşam orada sabah felsefesi ile yaşamaktan vazgeçeceğine, daha düzenli ve güzel bir yaşama sahip olmak için adım atacağına, hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, yapılan bir hata yüzünden çekilen sıkıntının arkadaşların vereceği destek sayesinde sona ereceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği bir bebeğe kavuşacağına, yolunu kaybeden bir kişiye yardım edileceğine tabir olunur.

Rüyada eski battaniye gördüyseniz:

  • Çabalarınızın takdir edildiğini göreceksinizdir.

Rüyada eski battaniye görmek tüm eğitim hayatında üstün başarı belgesi alacağına, iş hayatında da keza aynı başarıyı devam ettireceğine, hayal kırıklığına uğrayacağına, sıkıntılara ve zorluklara daha akıllı ve mantıklı yaklaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada beyaz battaniye görmek her zaman örnek bir Müslüman olarak hareket etmesinden dolayı başına bela gelmeyeceğine, rüya sahibinin neşesinin, keyfinin ve yaşam isteğinin geri geleceğine, karşısına kötü insanlar çıkacağına, uğursuzlukların ve şanssızlıklarının bir türlü rüya sahibinin peşini bırakmayacağına, kişinin geçimini sağladığı işlere giden yolların kapanacağına, bu nedenle geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine alamet eder.

Rüyada mor battaniye görmek sevinçli ve güzel günler göreceğine, maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına, hayatının yolunda gideceğine, sayılan ve takdir edilen bir kişi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinin üstüne battaniye örtmek koltuğunun yükseleceğine, bir sebeple kendi içine kapanacağına, bilgiyle donanacağına yorulur.

Rüyada battaniye görmek bir süre iş yaşamından, stresten ve sıkıntıdan uzak, sakin ve huzurlu günler yaşayacağına, bir sebeple çok uzak bir yerden çok kötü bir haber alacağına, bunalacağına, kendini eli kolu bağlı hissedeceğine yorulur.

Rüyada örgü battaniye görmek yaşanan bir hastalık varsa eğer şifa bulunacağına, bununla birlikte ruhsal olarak çok büyük bir motivasyon elde edileceğine, kazağı giyecekken vazgeçmek ise veraset ile ilgili bir mal konusunda anlaşmazlık yaşanacağına delalet eder.

Rüyada yanan battaniye görmek rüya sahibi bir kadınsa kocasının öleceğine, destek göreceğine, emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına işaret eder.

Rüyada battaniye toplamak sağlık konusunda daha dikkatli olunacağına, bir uzman kontrolünde spora başlanacağına, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına ve yakın bir arkadaşa girmek istediği iş için yardım edileceğine, uzun uğraşlar sonunda büyük bir işin altından kalkacağına, aile hayatıyla ilgili olarak çok önemli bir karar vereceğine, gün geçtikçe daha büyük hayalkırıklığına uğranacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments