Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada battaniye yakmak

Rüyada battaniye yakmak

Rüyada battaniye yakmak yanında başkalarını da çalıştıracak kadar işlerin iyi gideceğine, yüksek mertebeye geleceğine, kendisini iyi hissetmeyeceğine, işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine, rüyayı gören kişinin hanesine büyük bir bereket getireceğine, bunun da hayatı için büyük neşe kaynağı olacağına, bunun için gereken tüm imkânları elde edeceğine, yokluk ve fakirlik göreceğine inanılır.

Rüyada battaniye yakmak gördüyseniz:

  • Özgürleşme arzunuz artıyor.

Rüyada battaniye yakmak kendisini çok yıpratacak bazı olaylar yaşayacağına, rızkının artacağına ve hane içindeki keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, zaferlerine kimsenin engel olamayacağına alamet eder.

Rüyada sarı battaniye görmek aile bağlarının günden güne daha da sağlamlaşacağına, refah düzeyinin gittikçe düşeceğine, ilerleyeceğine, bilgi sahibi olacağına inanılır.

Rüyada birinin üzerine battaniye örtmek elindeki fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hayırlı ve uğurlu kazançlar elde edeceğine, başına bir şey gelmemesi için Allah’a yalvaracağına, zararlı bir kişinin oyununa gelineceğine işaret etmektedir.

Rüyada yırtık battaniye görmek atılacak adım sayesinde çok daha profesyonel bir ortama gireceğine, tekin olmayan kimselerle hareket edeceğine, sessiz sedasız, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına delalettir.

Rüyada üzerine battaniye örtmek gergin ve baskı içinde zor günler geçireceğine, çok büyük maddi ve manevi sorunlar ile karşılaşacağına, sorun üzerine sorun yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada üstünde battaniye görmek kişinin tüm planlarının bozulmadan devam edeceğine, yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına ve rahat edip hayatın tadını çıkarması için gereken ne varsa yerine getireceğine, hasta kişilerin eskisi gibi sıhhatlerinin iyi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada mor battaniye görmek bol kazanç elde edileceğine, insanların hayır dualarının alınacağına, göstereceği sabır ve azim sayesinde kendi işine sahip olacağına, büyük başarılara imza atacağına rivayet eder.

Rüyada elektrikli battaniye görmek rüya sahibinin moralini, gücünü ve itibarını geri kazanacağına, başarılı olacağına, yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına, ilerleyeceğine, kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments