Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bebek battaniyesi yıkamak

Rüyada bebek battaniyesi yıkamak

Rüyada bebek battaniyesi yıkamak verdiği kararları, yaşama biçimini ve düşüncelerini sorgulayacağı bir döneme gireceğine, içinde bulunduğu sorunları çözeceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük ve mutluluk dolu gelişmeler yaşayacağına, rızkın genişlemesine, moralinin düzeleceğine, uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına, çevredeki kimselerin sıkıntı çekilen dönemde ortadan kaybolacağına, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, geçmişte yaşanan bir tartışmanın sebep olduğu maddi ve manevi zararın telafi edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada bebek battaniyesi yıkamak gördüyseniz:

  • Sözlerinizde durmanız gerekiyor.

Rüyada bebek battaniyesi yıkamak kişinin korkulardan, kuruntulardan, borçlardan, hastalıklardan ve huzursuzluktan uzak kalacağı bir hayatı olacağına, ev sahibi olacağına ve atacağı adımlar sayesinde kendisine yüklü miktarda kazanç getirecek bir işe gireceğine, bir yandan cenaze olacağına rivayet eder.

Rüyada battaniye yıkamak sıkıntılarından ve sorunlarından büyük bir azim gösterisi sayesinde kurtulacağına, maddi olarak eksiye düşüleceğine, eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine alamet eder.

Rüyada mavi bebek battaniyesi görmek arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına ve bu konuda elinin boş dönmeyeceğine, sanatının insanları memnun ve tatmin etmeyeceğine, aile hayatında ters giden şeylerin düzeleceğine delalettir.

Rüyada erkek bebek battaniyesi görmek kötü biri ile karşılaşılacağı veya onunla bir işe girişileceğine, içinin rahatlayacağına, işlerinin yoluna girip kazancının artacağına ve uzak bir yerden olumlu haberlerin geleceğine alamet eder.

Rüyada beyaz bebek battaniyesi görmek yapılan çalışmalar karşılığında büyük bir maddi kazanca sahip olunacağına, kendi işlerine bakmaları için baskı yapacağına, geniş ve bol rızık elde edeceğine, Allah katında makbul olacak işlere atılacağına alamet etmektedir.

Rüyada pembe bebek battaniyesi görmek çok büyük ses getireceğine, kenara para atıp birikim yapmaya çalışacağına, kazağı giyecekken vazgeçmek ise veraset ile ilgili bir mal konusunda anlaşmazlık yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeşil bebek battaniyesi görmek ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine bu sayede manevi olarak da huzurlu olacağına, girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine, kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine alamet etmektedir.

Rüyada bebek battaniyesi örmek kendi ayakları üstünde durmak için her türlü fırsatı en akılcı şekilde kullanacak olan rüya sahibinin mutluluğunu kendi elleriyle inşa edeceğine, hastalanacağına, yanlış kişilere denk geleceğine, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments