Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada üstünde battaniye görmek

Rüyada üstünde battaniye görmek

Rüyada üstünde battaniye görmek sorunlu bir kişinin başa açtığı belanın tecrübeli bir kişiden alınacak yardımlar ve destek sayesinde haneden uzaklaştırılacağına, sorunların çalışmaları baltalamayacağına, güçten düşeceğine, yakın bir akrabayla kurulan ortaklık sayesinde her şeyin çok daha iyi bir hal alacağına, sıkıntılı ve sorunlu dönemlerin biteceğine, sevilen kişilerden alınacak destek ve yardımlar sayesinde çok başarılı olunacağına, hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına, mutluluğunun zedeleneceğine, hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine ve zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, hayırlı bir kısmet ile çok güzel kararlar verileceğine alamet eder.

Rüyada üstünde battaniye gördüyseniz:

  • Ortak kaynak kullanımı gerektiren anlaşmalar esnasında dikkatli olmalı, detayları atlamamalısınız.

Rüyada üstünde battaniye görmek rüya sahibi kişi hastaysa şifa bulacağına, yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine, sağlıkla ilgili olarak güzel bir haber alınacağına, güzel ve bereketli işlere gireceğine yorulur.

Rüyada battaniye sarılmak keyfiyette ve esenlik içinde olacağına, ona sorunlarını, dertlerinin, başındaki belaları unutturacak, moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine, maddi ve manevi açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, iş hayatında yeni kapılar açılacağına alamet eder.

Rüyada yırtık battaniye görmek ele geçen kazancın artacağına, rahat bir hayata adım atılacağına, kişinin arkadaşlarından gelecek bir belaya alamet etmektedir.

Rüyada bebek battaniyesi görmek hayırlı işler yapacağına, kısa süreli de olsa rahat bir hayat yaşanacağına, var olan borçların kapatılıp zararların giderileceğine, zarar gören insanlara yardım edeceğine delalettir.

Rüyada yatak battaniye görmek yeni kararların mutluluk ve başarı getireceğine, atılan adımların da son derece isabetli ve doğru olacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, yakın zaman içinde çok hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına, yeteneklerine, bilgisine ve deneyimlerine hiç uygun olmayan bir işte çalışmak zorunda kalacağına rivayet eder.

Rüyada yün battaniye görmek işlerinde herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına, mal varlığının bir kısmının kaybedileceğine, yapılan işte yalnız kalınacağına, asla gururundan ödün vermeyeceğine tabir olunur.

Rüyada üzerine battaniye örtmek hayırsız bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına ve bu iki durum sayesinde sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, kısmetin ve şansın açılacağına işaret eder.

Rüyada renkli battaniye görmek büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına ve kazanılan bazı hayırlı kısmetler ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine, atılacak adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine ve herkesin el sıkışıp barışacağına, çok büyük bir şekilde açılan işler sayesinde yeni eleman alınacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments