Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada battaniye vermek

Rüyada battaniye vermek

Rüyada battaniye vermek hemen ardından yeni bir kararla birlikte işlerin yoluna gireceğine, yaşadığı ve çektiği zahmetten ve çileden sıyrılmayı başaracağına, bir sınavdan geçileceğine, yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine, şartlar ne olursa olsun her şekilde dik duracağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, başarılı bir insan olacağına, hastalıkların sona ereceğine ve sağlıklı günlerle beraber huzurun da artacağına, üzüntüden gülmeyi unutmuş olan gözlerinin ve yüzünün yeniden güleceğine, kısmetinin, şansının ve bahtının bundan sonrası için açık olacağına yorulur.

Rüyada battaniye vermek gördüyseniz:

  • Çevrenizdekilere zor gelen problemler size göre cazip gelebilir.

Rüyada birinden battaniye almak yalnız olmadığı için çok sevineceğine, hayat boyu desteği olacağına, önemli bir şahsiyet olacağına yorulur.

Rüyada üstüne battaniye örtmek sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine, rüya sahibinin kendisini kötü hissetmesine sebep olan bu olayın ardından zamanla daha güzel işler başaracağına, yaşamının çok lüks bir hale geleceğine rivayet eder.

Rüyada kirli battaniye görmek uzun zamandan beri ağır aksak giden bir işin yakında hızlanacağına, uğranılan zararların kısa süre içinde telafi edileceğine, hayırlı kişiler ile irtibat kurulacağına, uzun süremese de gündemini meşgul edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada battaniye hediye etmek yeni anlaşmalar yaparak, farklı iş alanlarına yöneleceğine, büyük miktarlarda paralar kazanacağına, dileklerin yerine geleceğine, tövbelerin kabul olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölüye battaniye vermek cebinden de parasının hiç eksik olmayacağına, her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine, onlarla bir arada yaşamaya başlayacağına alamet eder.

Rüyada bebek battaniyesi almak ağız tadını ve keyfini yitireceğine, büyük bir sorun oluşacağına, sevdiği kişiler ile daha çok vakit geçireceğine alamet eder.

Rüyada yorgan battaniye görmek Allah’tan ne dileği varsa hepsinin gerçek olacağına, gireceği bir proje sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup çok büyük bir huzura ereceğine inanılır.

Rüyada hediye battaniye almak ona emek vereceğine, tüm saf duyguları ve iyi niyetiyle onu yanında barındıracağına, çok büyük bir mutluluğa erileceğine, gereken ne varsa herkesin elinden geldiği kadar destek olacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments