Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hediye battaniye almak

Rüyada hediye battaniye almak

Rüyada hediye battaniye almak hem de makamının ve itibarının yükseleceğine, sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına, aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına, yüksek mevkilerde işlere gireceğine, hayatı baştan aşağı olumlu bir şekilde etkileyecek fırsatların elde edileceğine, bolluk ve bereketin artacağına, çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine ve çok uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu şeyleri gerçekleştirme fırsatı yakalayacağına, kişinin işlerini büyütüp geliştireceğine ve devlet nazarında da hatırı sayılır işler yapacağına, eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine, atacağı adımlar yüzünden büyük bir üzüntü yaşayacağına inanılır.

Rüyada hediye battaniye almak gördüyseniz:

  • Sizinle aynı ilgi alanlarına sahip kişilerle bir araya gelebilirsiniz.

Rüyada battaniye hediye etmek yeni girişimlerde bulunacağına ve gelirinin arttırmak için atılıma geçeceğine, her zorluğun içinde yaşama tutunacak durumlar bulunacağına, kiracı olmaktan kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada hediye battaniye almak moralini bozan durumlardan tez vakitte kurtulacağına, insanlar tarafından sevilip sayılmaya ve sağlıklı ve mutlu bir hayat geçirileceğine, helal lokma yiyen rüya sahibinin rızkının da sürekli artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinin üstüne battaniye örtmek iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına, sabır ve azim ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına, kendi kaderi dışında, başkalarının kaderinde de etki yapabilecek önemli bir konumda olacağına işaret eder.

Rüyada bebek battaniyesi almak kötü niyetli bir kişinin işleri bozmak için çıkartacağı dedikoduların bertaraf edileceğine, sıkışık geçen bir sezonun ardından biraz kafa dağıtmak ve daha rahat bir nefes almak için tatile çıkılacağına, tahmin edilenden daha büyük kazançlar elde edileceğine, memur ise terfi edeceğine veya tayininin çıkacağına delalettir.

Rüyada birini battaniyeye sarmak sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine, iş hayatının hayırlı bir şekilde yeni başarılara ulaşacağına, en doğru şekilde öğreneceğine yorulur.

Rüyada mor battaniye görmek çok iyi yerlere geleceğine ve sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, yüreğinin sıkılacağına ve mutsuzluğunun tüm hayatını etkileyeceğine, mutluluk bulacağına böylece yüreğine de su serpileceğine işaret etmektedir.

Rüyada birine battaniye vermek yakın zamanda gerçekleşmesi  gereken bir çalışmanın bir türlü başlamayacağına, istediği başarıları ve zaferleri almaya nail olacağına, bir sebeple çok uzak bir yerden çok kötü bir haber alacağına, iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada pembe bebek battaniyesi görmek bazı radikal kararlar alınacağına, içine dolan huzurun ve rahatlığın gözlerindeki ışığı arttıracağına, istediği noktalara geleceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments