Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölüye battaniye vermek

Rüyada ölüye battaniye vermek

Rüyada ölüye battaniye vermek bir lokma ekmek bulmakta dahi zorlanacağına, geçim derdinin biteceğine, daha yüksek bir noktaya geleceğine, işinde itibar edineceğine, ilerleyeceğine ve kalkınacağına, asık suratlı veya ağlıyor ise de üzüntü verici bir olay yaşanacağına, kişinin kesin olarak ve tamamıyla kurtuluşa ereceğine, bir sebeple daha dikkatli ve hızlı olunması gerektiğine, aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına, sıkıntı ve üzüntülerinden kurtulacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği herşeye kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölüye battaniye vermek gördüyseniz:

  • Sürekli fikir değiştirmeniz durumunda size baskı uygulayan kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada ölünün üzerine battaniye örtmek ancak daha sonra gerçekleri öğrendiğinde bu kişi ile olan tüm irtibatını keseceğine ve adını temize çıkaracağına, işlerinizin bir süre güzel gideceğine, maddi açıdan iyi bir noktaya gelineceğine alamet eder.

Rüyada ölüye battaniye vermek çok büyük miktarda para kazanacağına, yaşanan bütün sorunların biteceğine, uzun bir süre boyunca bu olayın etkilerinin süreceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölüyü battaniyeye sarmak bir sebeple bir dönem üzüleceğine, işinin aksayacağına, kazancının düşeceğine, sıkıntılarını bu şekilde üzerinden atacağına, büyük ferahlık yaşayacağına, toparladığı özgüveni sayesinde çok rahat bir şekilde yeni çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölünün üstüne battaniye örtmek hayırlı bir kısmetle tanışılacağına ve kısa süreli bir sorun yaşanacağına ancak daha sonra durumun daha iyiye gideceğine, çıkış yollarına ulaşmak için çabalayacağına, yapılan hataların telafi edileceğine ve hayırlı bir işi bitirmek için çıkılan yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına tabir olunur.

Rüyada beyaz bebek battaniyesi görmek dünyanın güzelliklerinin farkına varacağına ve onlardan istediği şekilde istifade edeceğine, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, derdinden, kederinden, huzursuzluğundan ve korkularından kurtulacağına, sevineceğine, verilen emeğin karşılığının tam olarak alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada battaniye yıkamak hayatın çok daha iyi noktalara geleceğine, yok yere kendisini üzdüğü bir dönemin yakın bir zamanda son bulacağına, maddi olarak büyük bir zarar görüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada pembe bebek battaniye görmek daha fazla rızık elde edileceğine, çalışmaların bol kazanç getireceğine, anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına, çok hayırlı ve güzel adımların atılarak kazanç elde edileceğine ve her zamankinden daha farklı şeyler yapılarak hayata huzur ve mutluluk katılacağına alamet etmektedir.

Rüyada renkli battaniye görmek insan sevindireceğine, üzüleceğine, hayal kırıklığına uğrayacağına, işlerinin açılması sayesinde yeni ve daha büyük bir haneye geçeceğine, heyecan verici gelişmeler yaşayacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments