Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bebek battaniyesi almak

Rüyada bebek battaniyesi almak

Rüyada bebek battaniyesi almak pek çok iş fırsatının ayağına geleceğine, keyfinin ve ağız tadının da sürekli olacağına, umutsuzluğa ve geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, dini duygularının ve inancının güçleneceğine ve dolayısıyla da iç huzuru yakalayacağına, bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına, kendisini üzen ve kederlendiren her ne varsa onlardan kurtulacağına, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, ticaretinin büyüyeceğine rivayet eder.

Rüyada bebek battaniyesi almak gördüyseniz:

  • Karşınıza çıkabilecek yeni imkanlarla duygusal ilişkilerinizi bile kısa zamanda yenilemeniz mümkündür.

Rüyada erkek bebek battaniyesi görmek kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, eline geçecek fırsatlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa süre içinde ortadan kalkacağına inanılır.

Rüyada bebek battaniyesi görmek hayırlı işler gerçekleştirilerek kazanılan paranın boş işlere harcanacağına, yaşamının sürprizlerle, güzelliklerle ve iyiliklerle dolacağına, aile bireyleri arasında tartışmaların boy göstereceğine, hayal edilen şeylere ulaşılamamasından ötürü hayalkırıklığı yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada pembe bebek battaniyesi görmek yapılan tartışmaların ve sıkıntıların son bulacağına, ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına, hayırlı ve güzel işlere imza atılacağına rivayet eder.

Rüyada bebek battaniyesi yıkamak onun mutlu olmasına vesile olacağına, çalışmalarının hayal ettiği takdiri toplayacağına, verilen kararların çok iyi haberler getireceğine işaret eder.

Rüyada mavi bebek battaniyesi görmek haram yollardan mal sahibi olunacağına, zor zamanların sona ereceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına ve bu yüzden neredeyse ortaklığın bozulma aşamasına geleceğine alamet eder.

Rüyada bebek battaniye almak sıkıntıların ve sorunların çok kısa zamanda sona ereceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına, şansının yeni işler konusunda ileri gideceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, başarısızlıkların ve kayıpların da daha baştan önünü tıkamış olacağına delalet etmektedir.

Rüyada bebek battaniyesi almak zor durumda kalacağına, yokluğa düşeceğine, yakın bir zaman içinde ortaya çıkan bereketsizlik ile başa çıkmak zorunda kalacağına, sürekli yeni sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mavi battaniyeye sarılı bebek görmek insanlar arasında büyük itibar kazanacağına ve insanlardan hürmet göreceğine, hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına, işsizin iş bulacağına, rüyayı gören kişinin, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına ve çok hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ilerleyeceğine, çok büyük bir mutluluk duyulacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments