Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada battaniye satın aldığını görmek

Rüyada battaniye satın aldığını görmek

Rüyada battaniye satın aldığını görmek yeni bir eve sahip olunacağına ve uzun zamandan beri karar bekleyen bir konuda son sözün söyleneceğine, aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına, işlerin her zamankinden daha iyi bir hal alacağına, sorunların tamamen ortadan kalkacağına, üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine, işleri baltalamaya çalışan kişilere rağmen herkesin dikkatini çekecek çalışmalara imza atılacağına, yükümlülüklerin ve kişinin omzundaki ağırlığın da azalacağına, rahata erip, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine hak yolunda da çok güzel ve iyi olan işler yapacağına, maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine, hayırlı kişiler ile tanışacağına, hatalı yollara gireceğine, yasaklı ve günahlı işler yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada battaniye satın aldığını gördüyseniz:

  • Maddi durumunuzu düzenlemeniz gerekiyor.

Rüyada battaniye satın aldığını görmek günahlarından kurtulmak için Allah’a sığınacağına, her işte başarı elde ederek düşmanları zayıflatacağına, iş yaşamında yaşayacağı olumsuzlukları aile hayatına da yansıtacağına, kısır bir döngü içinde hissedildiği gibi, çıkış kapısı bulunamadığı için ruhsal bir bunalım geçirileceğine delalettir.

Rüyada battaniye almak övgü dolu sözler duyacağına, endişe duyulan konularda büyük başarılar elde edileceğine, kişinin hayatını sürdürürken zorlanmayacağına tabir olunur.

Rüyada üzerine battaniye örtmek hayatından ve sevdiklerinden her zaman fayda göreceğine, müjdeli gelişmeler yaşayacağına ve hayatının en güzel günlerini geçireceğine, hasta kimsenin eski neşesine kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sarı battaniye görmek yardıma muhtaç olan herkese yardım edeceğine, sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına, çok büyük atılımlar ve çalışmalar gerçekleştireceğine, hayalindeki herşeye yakın zaman içinde kavuşacağına, görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına işaret etmektedir.

Rüyada battaniye katlamak sıkıntıların ve sorunların sevilen kişilerden gelecek destekler sayesinde çözüm bulacağına, ruhen çok büyük bir gelişme yaşayacağına, aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine, maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına, verilen sözlerin kısa süre içinde yerine getirileceğine yorulur.

Rüyada yatak yorgan battaniye görmek aile hayatının kötüye gideceğine, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına, başarılarının azalacağına, mallarının eksileceğine, büyük aşamalar kaydedeceğine, çok daha iyi yerlere geleceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına delalettir.

Rüyada turuncu battaniye görmek iş sahibi olacağına ve geleceği için yaptığı planları gerçekleştirmek için hayırlı ve güzel fırsatlar elde edeceğine, maddi anlamda güçleneceğine, borçlarından, maddi yükümlülüklerin verdiği ağırlıktan, sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına, herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine, büyük miktarda para kazanacağına işarettir.

Rüyada üstünde battaniye görmek beklenen kötü bir sürprize rağmen yola çıkılacağına, işlerinde önemli adımlar atacağına, hayatından ve şansından yana razı geleceğine, önünde güzel ve başarılı günler olacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments