Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada turuncu battaniye görmek

Rüyada turuncu battaniye görmek

Rüyada turuncu battaniye görmek başarılamayan bir işten zafer elde edileceğine, eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, geçim sıkıntısının olmayacağına, atacağı bazı adımlardan ötürü pişmanlık duyabileceğine, maddi imkânlarının bir ömür konfor içinde yaşaması için ona yeteceğine, manevi ve ailevi sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, aile hayatında çok mutlu günler göreceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulmasına yardım edeceğine, fakat rahatsızlıklarının tamamen ortadan kalkmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada turuncu battaniye gördüyseniz:

  • Bir tanıdığınızın ya da akrabanızın sizi çok memnun edecek bazı davranışları da olabilir.

Rüyada turuncu battaniye görmek istediği oranda da eğleneceğine, manevi olarak rahat edeceği kadar maddi olarak da yükseleceğine, kötü hallerinden kurtularak hayırlı ve güzel hallere geçeceğine rivayet eder.

Rüyada battaniye asmak tartışmaların sona ereceğine ve kalp kırıklıklarının barışla noktalanacağına, mucize denilecek kadar önemli değişikliklerin yaşanmasına, sorunlu bir akrabadan gelecek kötü haber yüzünden üzüntü duyulacağına delalet eder.

Rüyada üstünde battaniye görmek Allah yolunda yapılacak işlere daha fazla ağırlık vereceğine, dualarını, sevaplarını ve tövbelerini eksik etmeyeceğine bu durumdan da büyük bir manevi huzur duyacağına, yaptıkları işle ilgili bir yarışmaya katılacaklarına, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine ve rekabet içine girebilecek diğer kişilerin gözlerinin korkutulacağına, iş hayatında çok büyük atılımlar yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada erkek bebek battaniyesi görmek istediği işi yapma olanağı elde edeceğine, bu sayede gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına, çok sıkıntılı günler yaşayacağına, daha sonra insanların desteğini alarak resmi kurumlardan birinde ülkesi için çok önemli bir göreve getirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada mavi bebek battaniyesi görmek üzücü durumlara düşüleceğine ve eşler arasına huzursuzluk yaşanacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, parasal krizler yaşanacağına, ağız tadının kaçacağına, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine, çok rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine tabir olunur.

Rüyada ıslak battaniye görmek büyük bir kazanca sahip olacağına, bu sayede büyük bir azimle çalışarak kendi işini kuracağına, eline geçen bütün fırsatları ve yeteneklerini kullanarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, huzurunun bozulmasıyla beraber yaşamının güvenilirliğinin de azalması ile ilgili bir durum yaşayacağına, bir sebeple aile hayatında çeşitli tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada siyah battaniye görmek günahların ya da hatalı davranışların kişinin ayağına dolanacağına, kısmetlerinin çoğalacağına, sorunlu geçen işlerinin yoluna gireceğine ve mal sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada üzerinde battaniye görmek evlat sahibi olunacağına, çok güzel ve mutluluk verici bu adım ile sevgi dolu ve çok büyük bir huzura ereceği bir yuvaya sahip olacağına, uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine, uzak bir yerden kötü haberler geleceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments