Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada battaniye katlamak

Rüyada battaniye katlamak

Rüyada battaniye katlamak mallarının ve parasının artması sayesinde zenginliğinin de çoğalacağına, çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini çok iyi tanıtarak ve yeteneklerini ortaya dökerek dikkat çekeceğine ve çok büyük bir firmadan iş teklifi alacağına, kötü yollara gireceğine, inancından sapacağına, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, istediği her şeyi elde edebileceğine, maddi anlamda alım gücünün hiçbir zaman sarsılmayacağına, yaşadığı zararı ve mali krizi atlatacağına, keyfini, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, hükmünün geçmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada battaniye katlamak gördüyseniz:

  • Evinize veya ailenize daha fazla zaman ayırmanız gerçekleştirmek istediğiniz duygusal ya da fiziksel değişiklikleri gerçekleştirmenize olanak tanıyabilir.

Rüyada battaniye katlamak maddi anlamda refahın yerinde olacağına ve bu durumun bir ömür süreceğine, hayallerin ve umutların boşa çıkacağına, ancak biraz sabırlı olunması ve daha dikkatli davranılması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, rahat bir nefes alınacağına tabir olunur.

Rüyada pantolon katlamak onlarla çok iyi vakit geçireceğine, ailesiyle birlik ve dayanışma içinde kalacağına, dertlerin ve sıkıntılarının son bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada yorgan katladığını görmek güzel, karlı ve hayırlı emellerine nail olacağına, elinin de bolluk göreceğine, sevdiği kişiler ile çok zor zamanlar geçireceğine delalettir.

Rüyada kıyafet katlamak verilen görevi yerine getirmek için gereken imkânların sağlanamayacağına, ayakları yere sağlam basan ve yaptığı işte ses getiren bir karakter ortaya konulacağına, zeka ile istenilen mevkiye erişileceğine alamet eder.

Rüyada yatak yorgan katlamak ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, onlara çok bağlı olacağına, tam yerinde verilecek kararlarla çalışmaların sürpriz başarılar getireceğine ve yeni iş kollarına adım atılacağına, yaşadığı üzüntünün sona ereceğine, kendisi için kötü düşünen kişilerin bu düşüncelerinden vazgeçeceklerine ve rüyayı gören kişinin çok mutlu olacağına alamet etmektedir.

Rüyada bebek çamaşırı katlamak kısa süre içinde büyük atılımlar yapacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, anne baba duası alınacağına, çok uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına delalettir.

Rüyada beyaz yorgan katlamak sorunların elbirliği ile aşılacağına, sevilen kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşanacağına ve eşler arasına girecek bir kara kedi yüzünden tartışmaların baş göstereceğine, sofrasının hiçbir zaman aşsız kalmayacağına rivayet eder.

Rüyada seccade katlamak çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına, karşılaşacağı her türlü haksızlıkla ömrünün sonuna kadar mücadele edeceğine, yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine ancak daha sonra karşısına çıkacak bir işte adım atarak hayatında bir dönüm yapacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments