Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pembe battaniye görmek

Rüyada pembe battaniye görmek

Rüyada pembe battaniye görmek güzel ve hayırlı bir yuvasının olacağına, borçlarının biteceğine ve üzüntülerinin yerini mutluluğa bırakacağına, hayat daha olumlu bakılacağına, sinirlerinin yıpranması yüzünden sık sık agresif davranacağına, iş hayatındaki çalışmalarının yarıda kalacağına, saygın kişiliğini insanlar arasında temizlemek için büyük bir uğraş vereceğine, asla elden ayaktan düşmediği gibi, kimseden yardım almak zorunda kalmayacağına, hayat içerisinde çok büyük kısmetler ile karşılaşacağına, yaptığı kötülüklerin kendisine döneceğine, anne babanın duaları sayesinde kötü olaylardan uzak durulacağına delalet etmektedir.

Rüyada pembe battaniye gördüyseniz:

  • Bazı endişeleriniz olabilir veya bazı konularda kötümser düşünüyor olabilirsiniz.

Rüyada pembe battaniye görmek çekilen çilelerin sona ereceğine, parasal ve ruhsal olarak çok iyi olunacağına, her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına ve Allah’ın lütuflarına ereceğine, hasret kaldığı kişilere kavuşacağına, özlem gidereceğine delalet etmektedir.

Rüyada pembe bebek battaniye görmek sevdiği kişiler tarafından uğratılacağı zararlar yüzünden çok büyük üzüntü duyacağına, maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, maddi ve manevi olarak elinden gelen herşeyi yerine getireceğine, son model arabaya sahip olacağına işaret eder.

Rüyada pembe bebek battaniyesi görmek çok büyük kazançlar ve hayırlı rızklar elde edeceğine, üzüntü ve endişelerinin son bulacağına, karanlıkların aydınlanacağına ve yapılacak olan bir iş sayesinde maddi olarak rahat bir hayat sürüleceğine, sıkıntılı dönemleri atlatacağına ve işyerinin tekrar iş yapar hale geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada beyaz battaniye görmek çok güzel bir mevkiye geleceğine, sorunlarının Allah’ın izni ile ortadan kalkacağına, tüm beklentilerini yerine getireceğine, gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına rivayet eder.

Rüyada bordo battaniye görmek hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, ortak olarak çok büyük bir projeye gireceğine, uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına tabir olunur.

Rüyada yorgan ve battaniye görmek refah düzeyinin düşmesine neden olacak yollara gireceğine ve bunun bedelini de fakirliğe ve yokluğa düşerek ödemek zorunda kalacağına, hane halkının verilen kararları destekleyeceğine, elinde olan bir miktar parayı ortaya koyarak bu durumdan kısa sürede kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölüyü battaniyeye sarmak moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine, hayırlı ve kısmetler ve rızklar elde edileceğine, tüm kazanç kapılarının, şansının ve kısmetinin de açılacağına inanılır.

Rüyada yatak yorgan battaniye görmek üzerindeki kötü imajı sileceğine, helal rızka, ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına, icat yapacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments