Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iple battaniye asmak

Rüyada iple battaniye asmak

Rüyada iple battaniye asmak yaşamında adeta mucize sayılacak gelişmelerin olacağına, buna bağlı olarak aile hayatı ile ilgili çok güzel bir karar verileceğine, dertlerin bitip huzura erileceğine, yaşanan kötü olayların çözüme kavuşacağına, kendisine uygun bir kısmet bulup en kısa zaman içinde dünyaevine gireceğine, isteklerini ve arzularını yerine getireceğine, sıkıntılı, düşünceli, endişeli ve korku dolu günler geçireceğine, eline geçen para ile birbiri ardına güzel çalışmalara imza atacağına, hem mesleğindeki hem de aile içindeki saadeti arttıracağına rivayet eder.

Rüyada iple battaniye asmak gördüyseniz:

  • Neden bazı anlaşmaların veya sağlanan barış ortamının aniden ortadan kalktığını ya da yeni düzenlemeler getirildiğini sorgulayabilirsiniz.

Rüyada iple battaniye asmak yardım istenen bir kişiden bir türlü cevap alınamayacağına, rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine, hiç beklemediği bir anda çok ağır bir hastalıkla karşı karşıya kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada battaniye asmak eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, günahtan temizlenmeye, zorluk ve zahmete düşeceğine delalet eder.

Rüyada ipe çamaşır asmak mutlulukların yarım kalacağına, kendini tatmin etmek için yaşayacağına, kimsenin sözlerine kulak asmadan kendi bildikleriyle hareket edeceğine işaret eder.

Rüyada ipe çarşaf asmak sorunların ve sıkıntıların biteceğine, sosyal hayat içerisinde istenmeyen olayların ortaya çıkacağına, kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına, imkânların gün geçtikçe daha genişleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ipe beyaz çarşaf asmak önemli atılımlar yapacağına ve bütün bunların kendisine hem şöhret hem de para getireceğine, yaşamına yeni bir yön verme olanağına sahip olacağına, sıkıntılı ve yorucu bir döneme girileceğine delalet eder.

Rüyada çamaşırı ipe asmak yaşayacağı bir gönül ilişkisi ile hayatının daha da güzelleşeceğine, acısının dineceğine ve solan yüzüne kan gelmeye başlayacağına, zenginleştikçe ihtiyaç sahiplerini de gözeteceğine ve örnek olacağına işarettir.

Rüyada ipe elbise asmak girdiği büyük işlerde çok iyi noktalara geleceğine, makam ve söz sahibi olacağına, hastalığın biteceğine, borçların kapanacağına işaret eder.

Rüyada ipe yorgan asmak kısa süre içinde büyük kazanç sahibi olunacağına, büyük aşamalar kaydedeceğine, kısmetinin ve şansının açılarak önüne pek çok olanak çıkacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments