Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada batık tırnak görmek

Rüyada batık tırnak görmek

Rüyada batık tırnak görmek zorlukların yakın zamanda biteceğine, yakın bir arkadaşın vesile olması sayesinde iş hayatında zor geçen bir dönemin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, uğradığı zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine ve çok daha iyi bir iş için destek alacağına, hiç sıkıntı çekilmeden rahata erileceğine, iş güç konusunda birçok karar verileceğine, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, bazı sorunlar yaşanmasına rağmen istenen her şeye sahip olunacağına, çok büyük bir kazanç elde etmesini sağlayacak iş için yardımcı olacağına ve üzüntüsünü bölüşmek için yakın bir zamanda çok çaba göstereceğine, olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına, hayat içinde rahatsız zamanlar geçireceğine inanılır.

Rüyada batık tırnak gördüyseniz:

  • İş hayatınızı, yaşadığınız yeri, sosyal yaşamınızı veya ailenizi ilgilendiren konularda ilginç gelişmeler söz konusu olabilir.

Rüyada batık tırnak görmek iş hayatında üst bir mevkiye terfi edileceğine, zahmet veren bir işin üstesinden kolayca gelineceğine, işlerinin yoluna girmesi ile birlikte çok büyük bir mutluluk duyacağına inanılır.

Rüyada batık gemiler görmek olaya tanık olan kişilerin üzülmesine sebep olunacağına, aile bireylerinin bazı konularda yargısız infaz yaptığının düşünüleceğine, sorunlarını gidereceğine, uzun zaman önce çok tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, çok mutlu bir yuva kurulacağına işaret eder.

Rüyada batık görmek çıkan bir anlaşmazlıktan ötürü açılmış olan bir davanın kazanılacağına, çok güzel işler yaparak çok büyük paralar kazanılacağına, çok büyük kazanımlar elde edileceğine, kişinin yaşam şeklinin, alışkanlıklarının, hayata bakışının, düşüncelerinin, inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine, yaşamındaki her şeyin tamamen farklılaşacağına delalet eder.

Rüyada batık gemi görmek beklenmedik bir anda gelecek bir miras haberi ile çok mutlu olunacağına, hikmetli ve asil insanlardan olacağına, insanlara yol göstereceğine, gerçekleştiren çalışmaların yeterli verimi sağlayacağına, çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine işaret eder.

Rüyada batık çıkarmak çok büyük destek vereceğine ve zarara girmesine engel olacağına, hem rahat hem de huzurlu bir yaşam geçireceğine, hayatı boyunca kimseye muhtaç olmayacağına, moral olarak çökecek olan kişinin ailesi ile arasında da maddi konularda sevimsiz tartışmalar çıkacağına alamet eder.

Rüyada batık kıl çıkarmak işlerin kısa sürede yoluna gireceğine, kendisine çok büyük zarar veren durumların sona ereceğine, istenen çalışmaların gerçekleştirilemeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada batık kıl görmek evine bereketin, rahmetin ve Allah’ın lütuflarının yağacağına, şansının artacağına, hedeflerine yaklaşacak fırsatlar elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada batık şehir görmek dertlerinin dermanına kavuşacağına, yüzünün güleceğine, sıkıntıların sevilen bir kişiden destek sayesinde çözüm bulacağına, hafifleyeceğine, huzura kavuşacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments