Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada batık görmek

Rüyada batık görmek

Rüyada batık görmek hayırlı işler gerçekleştirilerek kazanılan paranın boş işlere harcanacağına, nefsine yenileceğine, zaaflarına kapılacağına, Allah’ın kendisine lütfettikleri için de kendini çok şanslı göreceğine, çok büyük sorunlar yaşanacağına, verilen kararların geri çekileceğine, iş alanını genişletip ün sahibi bir iş adamı olacağına, rüya sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına, çocuklarının fazla olacağına alamet etmektedir.

Rüyada batık gördüyseniz:

  • Enerjinin doğru kullanılması maddi kazançlara yanlış kullanılmasıysa, maddi kayıplara neden olabilir.

Rüyada batık kıl çıkarmak bol bol hayır duası alınacağına, çok karlı yatırımlar yapacağına, çok rahat edeceği bir döneme gireceğine rivayet eder.

Rüyada batık görmek işyerinin kapanma tehlikesi yaşanacağına, kaygılı bir ruh halinin sona ereceğine, üzüntülü ve endişeli olduğu bir anında üzüntüsünü paylaşacağına rivayet eder.

Rüyada batık şehir görmek karşısına dikenli ve çakıllı yolların çıkacağına, yaşamının bir inişli bir de çıkışlı hale geleceğine, bunun da geleceğine büyük katkı sağlayarak onun için başka hayırlı yollar açacağına, istenen çalışmaların gerçekleştirilemeyeceğine alamet eder.

Rüyada batık tırnak görmek eski günlerdeki gibi hayata ve yaşamaya yine dört elle sarılacağına, sorunlu bir ilişkinin sona erdirileceğine, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına yorulmaktadır.

Rüyada batık kıl görmek çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iflas edeceğine, böylece başarı, kazanç, saygınlık, şöhret elde edeceğine, bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine delalet eder.

Rüyada batık gemiler görmek daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına, çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına ve ruhsal olarak çok kötü durumlara düşeceğine, sıkıntıların sona ereceğine ve kazancın katbekat arttırılacağına yorulur.

Rüyada batık çıkarmak mubah olmayan yollara sapacağına, doğruluktan şaşmayan tavrından ve prensiplerinden de ödün vereceğine, alacağı sevinçli haberlerle günden güne daha da mutlu olacağına, çok rahat bir hayata adım atacağına alamet eder.

Rüyada batık gemi görmek hayal kırıklığı yaşayacağına, üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına, her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine, daha önce gördüğü ve uzun zamandan beri içinde sakladığı şeyleri ortaya dökeceğine, iş hayatında bunca ilerlemeden sonra gönül işlerine kalbinin kapılarını açacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments