Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada batık şehir görmek

Rüyada batık şehir görmek

Rüyada batık şehir görmek bazı konularda kararsızlık yaşanacağına, askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine, bunun da onun için büyük bir rahatlık ve kolaylık olacağına, yılların emeğini ve birikimini de böylece kaybedeceğine, uzun zamandan beri hayali kurulan ve çok kazanç getirecek olan bir projenin zararlı bir şekilde biteceğine, kendisini çok kötü hissedeceğine, işlerinin yarıda kalacağına, işlerin aksayacağına, kişinin bu zorlu süreci çok fazla bunalmadan, sakin bir ruh hali içinde atlatacağına yorulur.

Rüyada batık şehir gördüyseniz:

  • Kontrollü olmanın büyük faydası olabilir.

Rüyada batık şehir görmek yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına, mutlu, huzurlu günlerin uzaklaşacağına, yaşam standartlarının yükseleceğine, iyileşeceğine, mallarının ve parasının çoğalacağına işaret etmektedir.

Rüyada batık tırnak görmek Sevdiğinizin, güzel sözlerle sizi hoş tutacağına, maddi olarak çok rahat olunacağına, zarar ettiği bir işe tekrar gireceğine işarettir.

Rüyada batık kıl çıkarmak adının lekeleneceği ve bu nedenle çok üzülüp, adını aklamak için uzun süre uğraşmak zorunda kalacağına, enerjisini toplayacağına, ne kadar plan varsa gerçekleştirileceğine işarettir.

Rüyada batık görmek kendisine çok uzak ve imkânsız gibi görünen arzularına kavuşacağına, neşeli zamanların yaşanacağına, işlerin rayından çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada batık çıkarmak maddi ve manevi olarak büyük kazançlar elde edeceğine, tartışmaların kavgaya döneceğine ve bu yüzden sevdiği ve değer verdiği birisi ile çok büyük bir ayrılık yaşayarak çok büyük bir üzüntü duyacağına, kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine ve mutluluk verecek bir konuda adım atılacağına işaret etmektedir.

Rüyada batık gemi görmek kurulacak olan bir ortaklığın çok mutlu ettirecek bir gelişmeye ve ferahlığa kapı açacağına, mutluluğun kapıyı çalacağına, parasal olarak çok büyük bir kazanç sağlanacağına, sorunların yakında çözüme kavuşacağına, ele geçen fırsatların hayır getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada batık tuvalet görmek kendisine uygun bir kişi ile çok hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına, şansının yaver gideceğine, başarılarının artacağına alamet eder.

Rüyada batık gemiler görmek maddi ve manevi olarak kendisini yıpratacak olaylar ile karşılaşacağına, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, eşinin ve çocuklarının kendisine saygı ve sevgi göstereceğine, kazancının ve rızkının da garanti olacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments