Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada batık kıl çıkarmak

Rüyada batık kıl çıkarmak

Rüyada batık kıl çıkarmak hoşgörülü ve anlayışlı olacağına, hayatına daha iyi çeki düzen vereceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, çok büyük sevinç ve mutluluk yaratacak bir haber alınacağına, oynanan bir şans oyunu sayesinde zengin olunacağına, maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, kazanılan paranın ve başarının eş, dost ve akrabalarla paylaşılacağına, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine, maddi sıkıntılardan kurtulup bol kazanç elde edilecek işlerde başarı sahibi olunacağına, hayal kırıklığı yaşanacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu sayede atlatacağına, çok hayırlı bir işe girip kazandığı başarılar sayesinde çok büyük terfi edeceğine, hayallerinin, arzularının, iş projelerinin gerçek olacağına rivayet eder.

Rüyada batık kıl çıkarmak gördüyseniz:

  • Zevk için harcama yapmanız, bazı şeyler satın almanız olasıdır.

Rüyada batık kıl çıkarmak hileye, fesada bulaşacağına, makamından olacağına, geçmişten gelen yükleri, sorunları omuzundan atarak hafifleyeceğine delalettir.

Rüyada batık çıkarmak hak etmedikleri şekilde ağır suçlamalarda bulunacağına, tepkilerini ve düşüncelerini kontrol altına aldığı için ilişkilerinde de daha pozitifi bir tavır takınacağına, eşine söylediği yalanların ortaya çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada batık kıl görmek eline geçen fırsatları bu sayede çok hayırlı işler için kullanacağına, hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, mali olarak birkaç ay boyunca dara düşüleceğine tabir olunur.

Rüyada batık gemiler görmek hilebaz biri ile iş yapıp aldatılacağınıza, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde yeni işlere girileceğine, yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine, aile bireyleri arasında tartışmalar yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada batık görmek gelinen son noktaya kadar çok büyük sıkıntılar çekilmesine rağmen işlerin türlü zora gireceğine, maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine, aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine delalettir.

Rüyada batık gemi görmek iş dünyası içinde büyük bir saygınlık kazanılacağına, mali açıdan çok iyi gelecek ve yeni bir iş kurulmasını sağlayacak bir projeye girileceğine, ön plana çıkacağına, rakiplerine ve düşmanlarına karşı büyük atılımlar yapacağına, ilerleyeceğine tabir olunur.

Rüyada batık tırnak görmek üzüntülerin sevince dönüşeceğine, sağlam ve sarsılmaz bir makama oturacağına, rüya sahibinin gelecekte çok önemli bir işadamı olarak, zengin ve kıskanılan, saygın bir hayat yaşayacağına alamet eder.

Rüyada batık tuvalet görmek büyük borçlara girmeyeceğine, bir sebeple sıkıntılı durumlara düşeceğine, çok başarılı işler gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments