Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada batık gemiler görmek

Rüyada batık gemiler görmek

Rüyada batık gemiler görmek insan sevindireceğine, hayırlı bir kısmet ile evlenileceğine, kazancın daha da artacağına, yakın bir arkadaşa iş imkanı sağlanacağına, zenginliğine zenginlik, parasına para, lüksüne de lüks katacağına, dünya nimetlerinin en hayırlılarından daha fazla istifade edeceğine, bazı aile bireyleri ile birlikte çok hayırlı bir işe girileceğine ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bir adım atılacağına, uğranılan bir ihanetten ötürü kırgınlık yaşanan biri ile yolların ayrılacağına, rahat bir hayata adım atılacağına, sorunların çözüm bulacağına ve çözümsüz gibi duran bir işin çözüleceğine, meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine, isteklerinin yerine geleceğine, heveslerinin, heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına alamet eder.

Rüyada batık gemiler gördüyseniz:

  • Kısa süreli rahatsızlıklara neden olabilecek problemleri görmezden gelmelisiniz.

Rüyada batık gemiler görmek elindeki imkânların çok daha iyi bir hal alacağına, kişinin yeryüzünde ne isteği varsa hepsinin teker teker gerçekleşeceğine, kazanılacak ve ele geçecek paraya delalettir.

Rüyada batık gemi görmek büyük bir hayalini gerçeğe çevireceğine, en sıkıntılı anında bile bir çıkış yolu bulacağına, yapacağı girişimlerin ve alacağı kararların kendisine çok olumlu neticeler sağlayacağına, özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine rivayet eder.

Rüyada batık tuvalet görmek mal edineceğine, belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına, huzurunun bozulacağına, rahatının kaçacağına, düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine delalet etmektedir.

Rüyada batık kıl görmek haksızlığa uğranacağına ve zor günler geçirileceğine, büyük sıkıntıların çözülmesinde çok iyi ve başarılı adımlar atacağına, rüya sahibi çalıştıkça kendisine cömert davranacağına işarettir.

Rüyada batık kıl çıkarmak kederinin dağılacağına, prestij kaybı yaşayacağına, hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine, borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına işarettir.

Rüyada batık çıkarmak çok mutlu olacağına, kötü bir duruma düşürüleceğine, borçların kısa zamanda ödeneceğine inanılır.

Rüyada batık tırnak görmek özel yaşamda da rutini kıracak yeni programlar yaparak daha hareketli ortamlarda bulunulacağına, huzurun bozulacağına, ticaret sektörüne atılacağına delalet etmektedir.

Rüyada batık şehir görmek dünyanın kendisine galip gelmesine, bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine ve yaşadığı rahatsızlıktan bir an önce kurtulacağına, eğitim hayatında başarıların artacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments