Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada batık kıl görmek

Rüyada batık kıl görmek

Rüyada batık kıl görmek üzüntülerini çok kısa zaman içinde mutluluğa dönüşeceğine, maddi ve manevi olarak destek olacağına, düşkün kimselerin elinden tutarak Allah katında sevabı bol bir mümin olarak kabul göreceğine, dertlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, güzel huylarının değişeceğine, gözünü bürüyen para hırsı nedeniyle iyi niyetlerinin bozulacağına, yanlış yollardan döneceğine, sevilen kişiler ile çok hayırlı bir karar verileceğine, güzel başlayan bir ortaklığın işlerin kötü gitmesi üzerine bitme noktasına gelineceğine ve sıkıntıdan ötürü neredeyse hasta olunacağına, canının derdine düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada batık kıl gördüyseniz:

  • Sizi yanıltmayacak.

Rüyada batık kıl çıkarmak mal ve para yönünden büyük bir zarara uğrayacağına, kısa süre içinde iyi kalpli ve güzel huylu bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, takdir edilip her konuda destek göreceğine ve başarı kazanacağına işarettir.

Rüyada batık kıl görmek alacağı destek sayesinde duygu dolu anlar yaşayacağına, yapılan yanlış ortaklıklar neticesinde ticari kayba uğranacağına, kişinin yaşamının değişeceğine tabir olunur.

Rüyada batık görmek Neşeli ve huzurlu bir geleceğe, kötü kişilerle karşılaşılacağına, çok büyük bir çalışma yapılacağına işaret eder.

Rüyada batık tuvalet görmek mutlulukların her geçen gün daha da artacağına, zarar verecek bir kişiden yardım almak zorunda kalınacağına, çok büyük bir kazanç elde etmesini sağlayacak iş için yardımcı olacağına ve üzüntüsünü bölüşmek için yakın bir zamanda çok çaba göstereceğine yorulur.

Rüyada batık çıkarmak hayatına da değer katacak kimselerle karşılaşacağına, zaten malı mülkü varsa daha da artacağına ve işlerinin iyiye gideceğine, geçim sıkıntısından, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına, daha rahat şekilde harcama ve alım yapacağına, afiyette olacağına, feraha ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada batık gemiler görmek sıkıntılarının ve dertlerinin çok yakın bir zamanda neşeye ve sevince dönüşeceğine, bir anda sorunların gün ışığına çıkacağına, hayatına keyif ve yeni bir anlam katmak isteyeceğine yorulur.

Rüyada batık tırnak görmek etrafındaki insanlar yüzünden adının lekeleneceğine, çok zor zamanlar geçirileceğine, yapılan ortaklıkların bozulacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına alamet etmektedir.

Rüyada batık gemi görmek çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine, Allah’ın iyiliklerinin kendisine isabet edeceğine bu sayede rahat nefes alacağına, hasretin ve özlemin biteceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments