Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada batık çıkarmak

Rüyada batık çıkarmak

Rüyada batık çıkarmak evdeki birinin yolculuk yapacağına, kazançlı bir döneme girileceğine, sorunlarından bazılarını hızlı bir şekilde çözeceğine, yoklukla ve gözyaşıyla geçen günlerini de geride bırakacağına, rüya sahibinin çok büyük sorumluluk alması sayesinde çok kazanç ve menfaat elde edeceğine, mutsuz, üzgün ve hasta olacağına, iyi geleceğe, mutlu ve huzurlu olmaya, çok sert geçen bir tartışmanın ardından uzun zaman önce verdiği bir kararı uygulamaya koyacağına, kendisini üzen ve kıran kişilere karşı cephe alacağına, bu sayede hem kendisini hem ailesini koruma konusunda daha rahat edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada batık çıkarmak gördüyseniz:

  • Gerçekçi düşünmenizde fayda var.

Rüyada batık çıkarmak istenen bir konuda uzmanlaşılacağına, birinin başı sıkıştığında diğerinin yardıma koşacağına ve çok uzun yıllar bu dostluğun devam edeceğine, hak yolunu bulacağına işarettir.

Rüyada batık kıl çıkarmak evlerin ayrılacağına, eline geçen fırsatlar sayesinde çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, kazalardan ve belalardan korunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada batık tuvalet görmek bir sebeple iş konusunda adım atmakta biraz korkak davranacağına, sahip olunan imkânların çok iyi kullanılacağına, evlilik kararı verilip aynı çatı altına girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada batık tırnak görmek gönlünce ve istediğince bir hayat yaşayacağına, iş kaybı yaşanacağına ve eğitim hayatında yaşanacak bir talihsizlik yüzünden okulla ilişkinin kesileceğine, sıkıntılarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine inanılır.

Rüyada batık görmek hayal kırıklığına uğrayacağına, kederleneceğine, yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına, kişinin uğursuzdan, yalancıdan ve belalıdan uzak olacağına inanılır.

Rüyada batık şehir görmek solan yüzünün güleceğine, daha fazla gelir elde edeceğine ve mal varlığının artacağına, yakınlarıyla anlaşmazlıkların biteceğine, kavgasız, gürültüsüz, sakin ve dingin günlerin yaşanacağına delalet eder.

Rüyada batık gemi görmek anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine, mutluluğunun her geçen gün artacağına, bir sebeple çok büyük üzüntü duyulacağına, kredi çekileceğine inanılır.

Rüyada batık kıl görmek işlerin yakın zamanda bozulacağına, kimseden yardım almadan veya kimseye el açmadan hayatın tamamlanacağına, işlerin kötüye gitmesine sebep olacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments