Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada batık gemi görmek

Rüyada batık gemi görmek

Rüyada batık gemi görmek çok büyük kazançlar elde edileceğine, iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına, mesleğine dört elle sarılacağına, sorunların ve sıkıntıların baş göstereceğine, süt liman olan hayatın bir anda dalgalanacağına, büyük bir makama geleceğine, rahat ve güzel bir çalışma ortamı kurup daha çok proje üreteceğine, huzursuzlukla dolu günler geçirileceğine, mallarını kaybetme riskiyle karşılaşacağına ve kötü bir dönemden geçeceğine, kardeşler arasına kara kedi gireceğine inanılır.

Rüyada batık gemi gördüyseniz:

  • Birçok konuda, önemli kişilerden destek görmeniz olasıdır.

Rüyada batık gemi görmek akıllıca adımlar atılması sayesinde çok kötü giden çalışmaların düzene gireceğine ve çok mutlu olunacağına, yapılan çalışmaların heba olacağına, ferah ve rahatlık içinde yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada batık gemiler görmek olumsuzlukların da kişiye sonuç olarak iyi şekilde döneceğine, eline geçecek fırsatlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, aile bireylerine yaşadıkları sorunların çözümü konusunda yardım edileceğine ve zararlı durumların ortadan kaldırılacağına delalet eder.

Rüyada batık çıkarmak yeni bir işe geçiş yapılacağına, zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına ve her zaman destek göreceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor bir duruma düşeceğine rivayet eder.

Rüyada batık kıl çıkarmak mutsuzluğunu iş hayatına da yansıtacağına, sorunların altından kalkmak için çeşitli kararlar vereceğine, bir anda büyük fırsatlar elde edileceğine ve evlat sahibi olunacağına rivayet eder.

Rüyada batık tuvalet görmek üzüleceğine ve ağlayacağına, geleceğe daha umut dolu bakacağına ve moralinin yerine geleceğine, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada batık görmek hakkını koruyamadığı gibi, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine, yakın zaman içinde çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, harama göz dikmeyeceğine, alın teri ve namusu ile çalışarak helal yaşayacağına inanılır.

Rüyada batık tırnak görmek sorunların akıl yoluyla çözüleceğine çekilen çilelerin biteceğine ve ferahlığa çıkılacağına, kısmetinin ve şansının da her zaman açık olacağına, sevilen kişiler ile daha önce yapılmamış bir işe girileceğine, girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına yorulur.

Rüyada batık şehir görmek tanıdık vasıtası ile hayırlı bir iş kapısının açılacağına, hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına, canının derdine düşeceğine, eski günlerine geri dönmek için çabalayacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments