Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada batan gemide olmak

Rüyada batan gemide olmak

Rüyada batan gemide olmak kişinin başında dönen kara bulutların artık dağılmaya başlayacağına, hane içine ay doğacağına, aksiliklerin, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına, karanlığın biteceğine, huzurunun yerine geleceğine, şansının ve kaderinin tabiri caizse hep el ele yürüyeceğine, gülen yüzünün hiç solmayacağına, kişinin arkadaşlarından gelecek bir belaya, elinin bolluk ve bereket içinde olacağına, aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine, işinde çok büyük bereket göreceğine, günbegün daha büyük kazanç elde edileceğine işarettir.

Rüyada batan gemide olmak gördüyseniz:

  • Kendinizde yapacağınız değişikliklerle dikkatleri üzerinize toplayabilirsiniz.

Rüyada denizde batan gemi görmek hayatına daha iyi çeki düzen vereceğine, aynı hatayı ikinci kez tekrarlamayacağına, anne baba arasında büyük bir tartışma yaşanacağına,sosyal hayat içinde tanışılan bir kişinin oyununa gelineceğine, bereketin eksileceğine işarettir.

Rüyada batan bir gemi görmek kişinin yüzünün güleceğine, hayatının güzelleşeceğine ve işlerinin de kolaylaşacağına, hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her işi alnının akı ile yerine getireceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına alamet eder.

Rüyada batmış gemi görmek çevrenizden takdir görmeye, dertlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına, istediklerini rahatlıkla elde edeceğine delalet eder.

Rüyada batan gemiler görmek ömrünün uzun, bereketli ve hayırlı olacağına, ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına, bu durumdan ötürü çok sevineceğine, eline geçen parayı işlerini büyütmek için harcayacağına tabir olunur.

Rüyada denizde geminin battığını görmek işlerin çok büyümeyeceğine, kısa süreli karlar elde edileceğine, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına, işleri büyütme sürecine girileceğine, insanları günah işlemeye teşvik edeceğine yorulur.

Rüyada denizde gemi batması görmek bir sebeple çok sıkıntılı ve zor bir duruma düşeceğine, çalışmalarının kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, kişinin hatalarını tekrarlamamak için her zaman çok dikkatli davranacağına, başına uğursuzluklar geleceğine işarettir.

Rüyada batan gemide olmak elindeki diğer işleri de kaybedebileceğine, hayırsız kişilerle irtibatın kesileceğine, verilecek kararlar doğrultusunda uzun zamandan beri yapılamayan çalışmaların tamama erdirileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, mutluluğu uzakta aramaktan vazgeçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada batan gemi görmek başarısının çoğalacağına, makamının yükseleceğine, böyle üzücü ve kötü durumlara düştüğü için kendisine çok kızacağına, ilerleyeceğine, yeni iş yerleri açacak ya da işini büyütecek güce kavuşacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments