Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bataklığa batan birini görmek

Rüyada bataklığa batan birini görmek

Rüyada bataklığa batan birini görmek ruhunun ve bedenin iyileşeceğine, sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine, çok yüklü miktarda para kazanarak mal sahibi olacağına, insanların gözünde olduğu kadar Allah katında da iyi mertebelere yükseleceğine, gittikçe daha artan işlerin karşılanmaması halinde müşterilerin memnun kalmayacağına, maddi olarak rahatladığı bir dönemde büyük ve hayırlı bir ortaklık kuracağına, eline geçen kazancın gün geçtikçe daha da artacağına, bunun tam aksine zenginliğinin her geçen gün artacağına yorulmaktadır.

Rüyada bataklığa batan birini gördüyseniz:

  • Başkaları tarafından size sıkıntı veriliyor, onlardan uzaklaşın veya sorunlarını taşımayın.

Rüyada bataklığa batan birini görmek hayırlı bir kararla bir ilişkiye başlanacağına, attığı bu adım sayesinde işlerinin birçok insanın dikkatini çekeceğine, büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına, sıkıntıların kısa süre içinde biteceğine tabir olunur.

Rüyada bataklığa battığını görmek iyi zamanlar geçireceğine, düşmanlarını kaybetmeye, işlerinin açılacağına, hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada bataklığa saplanmak çalışma hayatıyla ilgili çok büyük bir sorumluluk almak zorunda kalınacağına, onu borçtan kurtaracağına, büyük gelirler elde edilmesine ve çok daha büyük işlerin gelip daha farklı çalışmalar yapılmasına büyük destek sağlayıp yüksek bir mevkiye transfer edileceğine işarettir.

Rüyada birini bataklıkta görmek zahmetli işlerle uğraşmak zorunda kalınacağına, hayırlı bir sürece girileceğine, yokluğa düşeceğine rivayet eder.

Rüyada kurumuş bataklık görmek yetenekler ve beceriler sayesinde haklı bir zenginliğe kavuşulacağına, gönül işlerinin hareketleneceğine, işlerinin açılacağına, hayatının yoluna gireceğine, anlayışlı ve hoşgörülü bir kısmetle evlenileceğine delalet etmektedir.

Rüyada bataklık çamur görmek yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, bir sebeple kendisini çok üzeceğine, sorunların kısa süre içinde biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada başkasını bataklıkta görmek üst düzey çalışmalara imza atılacağına, ağız tadının da hep yerinde kalacağına, Allah’ın izni ile çok rahat edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kendini bataklıkta görmek onları memnun eden davranışlar sergileyeceğine, onlar yüzünden iyi giden işlerinin deyim yerindeyse sarpa saracağına, kişinin yoğun tempoyla geçen yakın geçmişinden sonra rehavete kapılacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments