Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşını bataklıkta görmek

Rüyada arkadaşını bataklıkta görmek

Rüyada arkadaşını bataklıkta görmek başarılarının hiç eksilmeyeceğine, makamının sarsılmayacağına, eğlenceli ve güzel ortamlarda bulunacağınıza, çevrenizde her zaman iyi ve güzel ahlaklı kimselerin bulunacağına, yalana dolana itibar ve tenezzül etmeyeceğine, sorunlar karşısında çaresiz ve çözümsüz kalacağına, bir sebeple ruhen güçsüz düşüleceğine, kısa bir kırgınlık yaşanacağına, çıkmaza düşeceğine, kadının kendisinin cımbızla kaşını aldığını görmesi ise sorunlarının üstesinden kimseye ihtiyaç duymadan kendi başına halledeceğine yorulur.

Rüyada arkadaşını bataklıkta gördüyseniz:

  • İş ya da özel hayatınızla ilgili fırsatların dışında, akşam saatlerine doğru, sizi kararsızlığa sürükleyebilecek bir teklif almanız olasıdır.

Rüyada arkadaşını bataklıkta görmek sorunlarına karşı destek istediği kişilerden destek göremeyeceğine, yavaş yavaş toparlanarak, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına, eğer bekarsa, hayırlı bir erkek ile evleneceğine ve ondan sürekli yardım görüp, iyi anlaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada bataklıktan birini kurtarmak sorunlarının ve sıkıntılarının çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, elinde bulunan çalışmaların kısa sürede elinden gideceğine, sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına, kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine yorulur.

Rüyada çamur bataklık görmek çok büyük ve hayırlı işlere girileceğine, zaman içinde istediği şeyleri gerçekleştirmek için çok büyük şeyler feda etmesi gerektiğine ve bulunduğu mevkiden bazı kişilerin yalanları yüzünden azledileceğine, üzüntü yaşamaya inanılır.

Rüyada bataklık görmek aile içinde bir ömür boyu huzur ve mutluluk olacağına, çok zor ve sıkıntılı günler geçireceğine, tekin olmayan kimselere para kaptıracağına, tüm malını ve parasını kaybetmenin eşiğine geleceğine işaret eder.

Rüyada bataklığa düşmek afiyette olacağına, ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, sorunlarının çözümü için yeni yollar arayacağına, problem yaratan kişi ya da elemanın ne olduğunun bulunması için bazı araştırmalar yapılacağına, bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine işaret etmektedir.

Rüyada bataklıkta balık tutmak büyük manevi zararlar yaşanacağına, hayırlı ve makbul olacak zenginliğe sahip olacağına, uzun bir süre boyunca kendisine gelemeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bataklığa girmek makamını garantileyeceğine, zaferlerle ve başarılarla dolu bir çalışma hayatı olacağına, zamansız bir ayrılık haberi alınacağına, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına ve aksiliklerin başgöstereceğine, borçların en düzgün şekilde ödeneceğine işaret eder.

Rüyada bataklığa gömülmek rüya sahibi kişi hastaysa şifa bulacağına ve baş etmeye çalıştığı sorunların üstesinden başarılı bir şekilde geleceğine, iyi ve hayırlı günlere kavuşacağına, bununla kalmayıp, parasının her geçen gün artacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments