Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bataklıkta kaybolmak

Rüyada bataklıkta kaybolmak

Rüyada bataklıkta kaybolmak kendisini evinin kapısından girdiği anda hafiflemiş ve iyi hissedeceğine, sorunlarının biteceğine, sorunlu bir dönem geçirileceğine, işlerin her geçen gün daha kötü bir hal alacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, yapacağı işlerde çok büyük bilgi ve deneyim sahibi olarak çok rahat bir şekilde birçok projenin altından kalkacağına, umut bağladığı ve varını yoğunu satarak sermaye yaptığı işlerden yana beklediği başarıyı yakalayacağına, özlemelerin son bulacağına, yokluğun biteceğine, kişinin gülen yüzünün solacağına, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına ve çok zor bir dönem geçirileceğine işarettir.

Rüyada bataklıkta kaybolmak gördüyseniz:

  • Gerilimin yaratacağı ortamlar ilişkilerinizi etkileyebilir.

Rüyada bataklıkta kaybolmak yaşamının güzellikler içinde geçeceğine, hayatında kolaylıkların meydana geleceğine, iyiliğin ve hayrın kendisini her daim bulacağına, yükseleceğine, atılım yapacağına, uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine yorulur.

Rüyada bataklıkta yılan görmek ergenlikten olgunluk dönemine geçeceğine, kendisine destek olan, hayır yapmayı seven, dini bütün bir eşe sahip olacağına, kurulmuş bir ortaklığın bozulacağına, daha önce yaşanmış bir hastalığın nüksedeceğine, getirisi çok olan işler yapacağına inanılır.

Rüyada bataklığa batan birini görmek büyük sorunlarla boğuşulacağına, çözmek için başkalarından yardım isteneceğine, kısa süre içinde büyük kazanç sahibi olunacağına işarettir.

Rüyada bataklıktan kurtulmak aile bireyleri arasında yaşanan büyük tartışma ve sorunların herhangi bir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına ve ilerleyen zamanlarda daha güzel günler görüleceğine, hem dünya hayatında hem de ahiret hayatında yüksek mevkilere erişmek ve ulu kişilerden olmak adına savaşacağına, gönlünce harcama yapabilmenin ayrıcalığını, lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına delalettir.

Rüyada bataklıkta timsah görmek işlerin bir anda yoluna gireceğine, eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, ekmeğe ve kazanca ulaşacağına, amaçlarına nail olacağına bu sayede ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada çamur bataklık görmek düzeninin, huzurunun, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına, sorunların çözüm bulacağına ve çözümsüz gibi duran bir işin çözüleceğine, dertlerini unutmasına, gözyaşını silmesine ve elinin de darlıktan kurtulmasına vesile olacağına delalettir.

Rüyada arkadaşını bataklıkta görmek bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine, tebrik edileceğine, sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine delalet eder.

Rüyada deniz ve bataklık görmek çok başarılı olacağına, işlerinin hızlı bir şekilde düzeleceğine, kişinin toplum nazarındaki saygınlığının ve itibarının yükseleceğine, hedeflerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, ticaret hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments