Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bataklıkta timsah görmek

Rüyada bataklıkta timsah görmek

Rüyada bataklıkta timsah görmek insanlarla bir araya geleceğine, sorunlarından kısa bir zaman içinde hiç zahmet çekmeden kurtulacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, müjdeli haberler alacağına ve hayal olarak kalacağını sandığı planlarını gerçekleştireceğine, uğraşacağı bir meşgalesinin kalmayacağına, hem iş, hem de turistik açıdan keyif dolu günler geçireceğine, malına mal, parasına da para ekleyeceğine, şimdiye kadar yaptıkları için çok üzgün ve pişman olduğunu söyleyeceğine, karşısına aradığı özelliklerde birinin çıkacağına tabir olunur.

Rüyada bataklıkta timsah gördüyseniz:

  • Öğrenecekleriniz geleceğiniz için fayda içerebilir.

Rüyada bataklıkta timsah görmek hedeflerine ulaşacağına, hedeflerine ulaşacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, hayallerin gerçeğe dönüştürülmesi için gidilen yolda zor duruma düşüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada çamur bataklık görmek yeni bir iş kapısı bulunacağına, yaşanan sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, üzerindeki ağırlığı atmayı ve yeniden hayat bulmayı başaracağına yorulmaktadır.

Rüyada kurumuş bataklık görmek mutluluğun ve kazancın azalacağına, aile hayatında hiçbir maddi kısıtlamaya gitmek zorunda kalmadan yaşayacağına, sorunların ortadan kaldırılacağına yorulmaktadır.

Rüyada bataklığa düşmek içinin de rahat edeceğine, yaşanan bir sağlık sorununun şifa bulacağına, yakında hedefine ulaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada bataklığa gömülmek zafer ve zenginlik getireceğine, sıkıntılarının biteceğine, başarısının ve mutluluğunun önündeki engellerin kalkacağına, anılar arasında bir yolculuğa çıkacağına tabir olunur.

Rüyada bataklıkta yüzmek yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine, yalnız olmadığı için çok sevineceğine, ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına, büyük tartışmalar yaşanacağına, sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına, alınan borçların ödenemeyeceğine yorulur.

Rüyada bataklığa saplanmak varını yoğunu kaybedeceğine, çok büyük kazançlara sahip olacağına, hesapsız planları uygulayacağına bu yüzden de emeklerine yazık edeceğine inanılır.

Rüyada birinin bataklığa düştüğünü görmek elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, zor ve karamsar günler geçireceğine ve ruhsal olarak yıpranacağına, variyeti ile herkesi kıskandıracağına ve kendisine imreneceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments