Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bataklığa girip çıkmak

Rüyada bataklığa girip çıkmak

Rüyada bataklığa girip çıkmak hastalık çeken insanların yakın bir zaman içinde şifa bulacağına, kısmetinin ve şansının açılarak önüne pek çok olanak çıkacağına, yaşadığı yerden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine, çok büyük miktarda para kazanacağına ve bu sayede yapmak istediği her şeyi yapıp kendi düşüncelerine göre hayatına yön vereceğine, çok güzel işlere gireceğine, karşısına çıkan tüm sorunları alt edeceğine, çok büyük mutluluklar yaşanacağına, parasal bir konuda verilen bir sözün yerine getirileceğine ve güzel bir birlikteliğin başlayacağına rivayet eder.

Rüyada bataklığa girip çıkmak gördüyseniz:

  • İnsanları veya olayları zorlamamalısınız.

Rüyada bataklığa batıp çıkmak yeni kazanç kapılarının açılmasına vesile olacağına, kafasının sakinleşeceğine, sorunlu olaylar ile karşılaşacağına inanılır.

Rüyada bataklığa girip çıkmak hayal edilen eve kavuşulacağına, endişe ettiği durumlardan kurtulacağına ve çok bereketli bir döneme gireceğine, başarılarının devam edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kendini bataklıkta görmek kötü noktalara geleceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine, işlerine dört elle sarılacağına, hem toplumun hem de ailenin çok sevineceğine, uzun yıllar boyunca konuşulacağına delalet eder.

Rüyada kurumuş bataklık görmek prensiplerinden asla taviz vermeden dimdik ayakta kalıp, düşmanlarına karşı zayıflık göstermeyeceğine, maddi açıdan çok büyük sıkıntılara girileceğine, yaşanacak üzüntü ve stresten ötürü sağlık sorunları ile uğraşılacağına alamet eder.

Rüyada bataklıktan kurtulmak yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde bu sorunun çözüleceğine, ticarette kendisi için hangisi daha isabetli olursa o kola yönleneceğine, yatırımlarının kar getireceğine, sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının biteceğine, borçlarının kapacağına tabir olunur.

Rüyada birini bataklıkta görmek kendisini çok kötü hissedeceğine, hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, keyif ve neşe içinde yaşayacağına işaret eder.

Rüyada bataklıktan birini kurtarmak aile hayatı ile ilgili olarak çok önemli bir adım atılacağına, muradına ereceğine, sevdiğine kavuşacağına, sırtına daha büyük bir yük olarak bineceğine delalettir.

Rüyada birini bataklıktan kurtarmak kendisine hem hayırlı kazanç hem de mutluluk getireceğine, yaptığı çalışmaların heba olacağına, daha fazla yakınlaşacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments