Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bataklığa batıp çıkmak

Rüyada bataklığa batıp çıkmak

Rüyada bataklığa batıp çıkmak çok büyük kazançlar elde edeceğine,  yapacağı her işte ve atacağı her adımda çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve çok sevilip sayılan bir kişi olacağına, esenliğe ve gönül hoşluğuna ereceğine, neşe içinde olacağına, çok güzel ve rahat bir hayata adım atılacağına, gönül sızılarının dineceğine, daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına, eline para geçeceğine ve geçen parayı da hayır işlerinde kullanacağına, ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına, rüya sahibinin neşesinin, keyfinin ve yaşam isteğinin geri geleceğine tabir olunur.

Rüyada bataklığa batıp çıkmak gördüyseniz:

  • Yaşanabilecek bazı gelişmeler veya olaylar bazı konuları daha gerçekçi şekilde ele almanızı veya gerçekleri görerek yeni düzenlemeler yapmanızı sağlayabilir.

Rüyada bataklığa batıp çıkmak Allah’ın mubah kıldıklarına meyil edeceğine, meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kurtulacağına işaret eder.

Rüyada bataklığa girip çıkmak çalışmalarının istediği takdiri görmeyeceğine ve başarısızlık ve mutsuzlukla geçecek kötü bir dönem geçireceğine bu nedenle de oldukça zorlanacağına, çok sıkıntılı ve zor bir işe gireceğine, elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına, güvenilen kimselerle yapılan işlerde de yarı yolda kalınacağına delalettir.

Rüyada yeşil bataklık görmek sıkıntıların ve zorluğun yakın zaman içinde ve herhangi bir zarar vermeden biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, işlerin çok iyiye gideceğine, alışveriş yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada birini bataklıkta görmek ortaya çıkan kötü durumlardan ötürü bazı olaylar yaşanacağına, rüya sahibinin, yeteneklerinin ve becerilerinin karşılığını bulacağına, ruhuna ilaç gibi gelecek ve onu iyileştirecek kadar hayırlı gelişmeler yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada deniz ve bataklık görmek kafasının da rahat edeceğine, amaçlarını gerçekleştirmek için büyük fırsatlar elde edeceğine, hedeflerinin gerçekleşeceğine alamet eder.

Rüyada bataklıktan kurtulmak hiçbir zaman darlık ve yokluk çekmeyeceğine, büyük işlere imza atacağına, bol kazanç elde edeceğine, ancak daha sonra atacağı hatalı bir adım yüzünden çok büyük bir zararla karşılaşacağına, rahatın yerine geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada bataklıkta yürümek bir sebeple çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, elinde bulunan imkanları kullanmaya çalıştığında birçok sorunla karşılaşacağına, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, bu sayede başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına, mesleği ile ilgili farklı kararlar alıp, uygulayacağına delalettir.

Rüyada bataklıkta yüzmek sonradan da aslında kendini bu denli yıpratmasını gerektirecek kadar kötü bir şey olmadığını anlayacağına, ancak atacağı bazı adımlar sayesinde bu sorunlardan kurtulup yaptığı şeyden ötürü büyük pişmanlık yaşayacağına, hayatında yeni ve temiz başlangıçlara imza atacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments