Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kurumuş bataklık görmek

Rüyada kurumuş bataklık görmek

Rüyada kurumuş bataklık görmek kötü niyetli kişilerin yenilgiye uğratılacağına, sıkıntıların sona ereceğine, suçlamalardan aklanılacağına, hayatında olumlu değişiklikler meydana geleceğine, mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına, onlara seve seve bildiklerini aktaracağına, iyi halini yitireceğine, sevdiği insanları üzecek, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına, helal kazanç yerine, hile ile mal elde edeceğine, daha sonra da bunun meyvelerini toplayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kurumuş bataklık gördüyseniz:

  • Bazı şeyler size sıkıntı verdiği için kafanızda çılgınca planlar yapabilirsiniz.

Rüyada kurumuş bataklık görmek nüfuzunu da kullanarak gerekli adımları atacağına, onunla mutlu bir yuva kuracağına, verilen emeklerin hayal edilen başarıyı getirmeyeceğine, uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine ve zor bir kişinin yanında işe başlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bataklığa girip çıkmak yaptığı çalışmaların rağbet görmesinden ötürü çok büyük bir sevinç duyacağına ve bu sayede kariyerinde büyük bir atılım ve değişiklik gerçekleşeceğine, çok büyük atılımlar yapacağına, zorluk çekilen konularda düze çıkacağına tabir olunur.

Rüyada kendini bataklıkta görmek zevcesinin düşmanlığını kazanmaya, rahatsızlık duyduğu konularda mutluluk bulacağına, aksiliklerin ortadan kalkacağına, kızgınlıkların geçeceğine tabir olunur.

Rüyada bataklıkta kaybolmak arzu edilen bir işe girmek için çok çaba gösterileceğine, çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine, eğitimle ilgili verilecek bir karar üzerine yurt dışına çıkılacağına,  yeni bir hayat kurulacağına, yeni bir sosyal çevreye girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada bataklık çamur görmek sevdiği kişiler ile mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, her daim Allah yolunda yürüyeceğine ve sıkıntıya düştüğü zamanlarda edeceği dualar sayesinde ferahlığa çıkacağına, iman gücü yüksek kulları arasında olacağına yorulur.

Rüyada başkasını bataklıkta görmek el attığı birçok işte zarar edeceğine, içine düşeceği sıkıntılardan kurtulması ve rahat bir nefes alması için destek olacağına, disiplinini en üst seviyede tutarak çevresine de örnek olacağına, işinde başarılı olmak için kılı kırk yaracak şekilde hareket edeceğine inanılır.

Rüyada bataklıkta balık tutmak sevilip sayılacağına, kişinin içinin daralacağına, içebileceğine işarettir.

Rüyada bataklıkta timsah görmek uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, herkes tarafından sevilen ve onlar tarafından bağrına basılan kişi olmayı hak edeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments