Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bataklıktan kurtulmak

Rüyada bataklıktan kurtulmak

Rüyada bataklıktan kurtulmak ahiret inancına göre yaşanacağına, hanesindeki birlik ve beraberliğin artacağına, hayırlı ve uğurlu gelecek girişimlerde bulunacağına, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine, hayata ve işine dört elle sarılacağına ve bu mutlu halini diğer insanlara da geçireceğine, yapılan bir yardım sayesinde rahat bir nefes alan ve işlerini düzene sokan bir arkadaşın destek olacağına, yokluğun ve geçim sıkıntısının baş göstereceğine, kazancının günden güne artacağına, sorunlarının ortadan kalkacağına, üzüntülerin mutluluğa döneceğine rivayet eder.

Rüyada bataklıktan kurtulmak gördüyseniz:

  • Keyif kaçırtıcı ilişkilerden kaçının.

Rüyada bataklıktan kurtulmak mubah olmayan yollara sapacağına, doğruluktan şaşmayan tavrından ve prensiplerinden de ödün vereceğine, atılıma geçeceğine, atılacak adımlarla en doğru kararın verileceğine işaret eder.

Rüyada yeşil bataklık görmek elinde bulunan fırsatların bir bir boşa çıkacağına ve sıkıntı çekeceğine, herkes tarafından sevilen bir kişi olunacağına, uzun bir süre bu durumla uğraşacağına tabir olunur.

Rüyada deniz ve bataklık görmek yapılan atılımların rahat bir hayatın kapısını açacağına, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, yokluk çekmeyeceğine delalet eder.

Rüyada bataklığa battığını görmek iş konusunda da yeni bir atılım yapmak için niyetlenileceğine, işleri yoluna koymak ve sorunlu durumu toparlamak için çok çaba göstereceğine, yaşam standartlarının yükseleceğine, rahata, lükse ve konfora kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada birini bataklıktan kurtarmak sorunların çözüme kavuşacağına, çalışmaların ve projelerin beklentilerin üstünde başarı getireceğine, yaşayacağı değişim ile birlikte yardıma muhtaç olan herkese maddi ve manevi olarak yardım edeceğine, yeni yatırımlar yapacağına rivayet eder.

Rüyada kendini bataklıkta görmek sevdiğinizle hoşça vakit geçirmeye, sevinçli haberler alınacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine, verilen  sözlerin tutulacağına işaret etmektedir.

Rüyada bataklıkta kaybolmak iş hayatında ortaya koyacağı projeler sayesinde önünün açılacağına, hayırlı bir kısmetle yollarını birleştireceğine, alıştığı hayat düzeninin çok aşağısında bir yaşama sahip olunacağına, yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına alamet eder.

Rüyada bataklıktan birini kurtarmak hayırlı bir döneme girileceğine ve yapılan çalışmalar ve ortaya konan projeler sayesinde huzur ve mutluluk duyulacağına, sıkıntı yaşasa da kimseye belli etmeyeceğine, adaletin geleceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments