Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birini bataklıkta görmek

Rüyada birini bataklıkta görmek

Rüyada birini bataklıkta görmek maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına, zorlu bir işe girdiği ortağı ile beraber büyük rahat ereceğine, kendisini kıskanan ve işlerini kötüleyen kişileri yenilgiye uğratacağına, yeni bir birlikteliğe yelken açılacağına, hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, ekonomik şartlarının iyileşeceğine, kötü olayların meydana geleceğine, atılıma geçeceğine, alınan eğitim sayesinde girilecek bir işte terfi alınacağına delalettir.

Rüyada birini bataklıkta gördüyseniz:

  • Belli girişimleriniz, bazı anlaşmalar veya belli başlı fikirleriniz konusunda şüpheci olmanın faydasını görebilirsiniz.

Rüyada arkadaşını bataklıkta görmek zor bir işin altından sabrı sayesinde çıkacağına, engellerin ve aksiliklerin yok olacağına, emrinde çok sayıda insan çalıştırılacağına tabir olunur.

Rüyada birinin bataklığa düştüğünü görmek dini bir vazifeden sorumlu tutulduğuna, anlaşmazlıklara düşeceğine, evinin geçiminin zorlaşacağına, hanesine bolluk ve bereket dolacağına alamet eder.

Rüyada arabayla bataklığa batmak doyasıya hasret gidereceğine, vatana, millete ve aileye hayırlı bir evlat olunacağına, duyduğu üzüntülerin son bulacağına yorulur.

Rüyada bataklıktan kurtulmak ailesinin kararları ile yaşamak zorunda kalacağına ve bu durumun kendisine büyük bir mutsuzluk getireceğine, seçkin bir eleman haline geleceğine, bunlar sayesinde hayata karşı güçlü olacağına işaret etmektedir.

Rüyada bataklıkta yüzmek gurur verici, kişinin ailesini mutlu edecek işler yapacağına, eline geçecek zenginlik sayesinde rahatının, konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine, işini kaybedeceğine, para sıkıntısına düşüp, faturalarını ödeyemez olacağına işarettir.

Rüyada bataklıkta kaybolmak kazancının yakın zamanda artış göstereceğine, zamanı doğru şekilde değil, gereksiz yere harcamak nedeni ile bir süre sonra maddi zorluklar yaşanacağına, kısmetinin açılacağına, borçlarının kapanacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine tabir olunur.

Rüyada bataklığa battığını görmek kendisine destek olan insanları hiçbir zaman unutmayacağına ve yapacağı çok başarılı projeler ile önlenemez bir yükselişe geçeceğine, doğruluğu ve güzelliği bulabilmesi için onlara yol göstereceğine, çok yüksek mevkilerde bulunacağına alamet etmektedir.

Rüyada bataklıkta timsah görmek güveninin artacağına, yollarının açılacağına ve hayatında düğüm olmuş konuların çözüleceğine, kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine, rahatının ve gelirinin artacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments