Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini bataklıkta görmek

Rüyada kendini bataklıkta görmek

Rüyada kendini bataklıkta görmek halk arasında çok sevilen ve sözü dinlenen bir kişi olacağına ve iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine, hayırlı insanlarla ahbaplık kurulacağına, sıkıntılarını çözmek için adım atacağına, göğüs germek zorunda kalınacağına, maddi olarak çok iyi bir noktaya ulaşılacağına, rahatsızlık veren durumların yakında düzeltileceğine, kazanacağı başarılar sayesinde büyük bir iş teklifi alacağına, kavgalara tutuşacaklarına, yollarını ayrıma kararı alacaklarına ve aralarına nefret gireceğine, hayatında kolaylıkların meydana geleceğine rivayet eder.

Rüyada kendini bataklıkta gördüyseniz:

  • Yanlış bir aşk ilişkisine girmeniz, normal zamanlarınızda size sıradan görünebilecek kimseleri bir anda aşırı beğenmeniz olasıdır.

Rüyada bataklık çamur görmek hayati tehlike içeren bu kazadan sonra işlerin aksayacağına, büyük paralar kazanacağına, tükenmeyecek bir rızık elde edeceğine, onlar tarafından yüceltileceğine, el üstünde tutulacağına işaret eder.

Rüyada bataklığa gömülmek sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, girilen işlerde çok büyük başarılar kazanılacağına, sağlık ve sıhhatinin bozulacağına, hasta olan yakınının ölüm haberini alacağına, iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada arabayla bataklığa batmak kişinin utancından sosyal ortamlardan uzak duracağına, gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine, tüm keyfinin kaçacağına delalet eder.

Rüyada bataklıkta timsah görmek kendisini yoran ve üzen durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulup hayırlı kazançlar elde edeceğine, eğitim aldığı branşa ve yeteneklerine göre bir işe gireceğine, bunun da geleceğine büyük katkı sağlayarak onun için başka hayırlı yollar açacağına işarettir.

Rüyada bataklıkta yılan görmek üzüntülerin günden güne artacağına, yıllardan beri çok istediği ve arzuladığı şeylere kavuşacağına, karşısına çıkan zorluklara göğüs gereceğine tabir olunur.

Rüyada bataklığa batıp çıkmak onlarla keyifli zamanlar geçireceğine, başarının düşeceğine, kazancın yetmez olacağına, kişinin kimseye muhtaç olmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada birini bataklıktan kurtarmak sıkıntıların tekrar tekrar başa saracağına, arkasından iş yaparak onu zor duruma düşüreceğine, şerefi ve namusu ile yaşayıp gideceğine rivayet eder.

Rüyada bataklığa batan birini görmek kişinin kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine, kısa bir toparlanma aşamasından sonra tekrar kazanç elde edebilecek aşamaya geleceğine, eşi ile arasında tatsız münakaşalar geçeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments