Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada baştan öpülmek

Rüyada baştan öpülmek

Rüyada baştan öpülmek zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, umduklarını bulamayacağına, sorunlarını kısa süre içinde çözüme kavuşturacağına, işlerinde büyük başarılar kazanacağına, kendisini çok büyük bir ferahlığa taşıyacak bir proje gerçekleştireceğine, kısa süre içinde bazı üzücü olayların yaşanacağına, çok hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, belirsizlikler yaşanması yüzünden gelecek için adım atmakta zorluk çekileceğine, parasını ve işini kaybedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada baştan öpülmek gördüyseniz:

  • Herkes açıklamalar yapmaya açık olmayabilir, belli konular açarken veya isteklerde bulunurken söylediklerimi dikkate almanızda fayda var.

Rüyada baştan vurulmak birikim yapma fırsatı elde edeceğine, alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına, net bir bakış açısı kazanacağına, kişinin karamsar ve üzgün ruh halinden kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada baştan silahla vurulmak herhangi bir husumet ya da tatsızlık olmadan hayatın devam edeceğine, kafasının rahatlayacağına, rüya sahibin hayatında meydana gelecek olan radikal değişikliklere inanılır.

Rüyada baştan öpmek geçmişi unutarak bundan sonra yolun kalan kısmına bakacağına, dertlerine çare bulacağına, işinin yoluna gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada birini baştan çıkarmak deyim yerindeyse önünde sonunda makam sahibi olacağına, kolay yoldan gelir elde edeceğine, karlı çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada baştan öpülmek hiçbir şartta ve koşulda dinini ve ahlakını boşlamayacağına, hayrını göremediği kazancıyla beraber bir sürü hastalıkla ve kazayla da uğraşmak zorunda kalacağına, ancak bu durumun fazla sürmeyeceğine, sabırlı ve azimli olunması sayesinde maddi olarak çok güzel kazanç elde edileceğine, ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine ve mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada baştan aşağıya su dökmek gidilen yolda çok büyük başarılar kazanılacağına, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, gerçeklikten uzaklaşacağına, gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada baştan ameliyat olmak karşısına çok büyük fırsatların çıkacağına, kişinin sabit ve garanti bir geliri olacağına, bol kazançlı bir projenin hayata geçirileceğine yorulur.

Rüyada baştan yaralanmak daha sonra kendisi için çok uygun olduğunu düşündüğü bir karar vereceğine, kurulmuş bir ortaklığın dedikoducu ve ara bozucu bir kadın yüzünden bozulacağına, ancak Allah’ın izni ile bu durumlardan kurtulacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments