Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah başörtüsü görmek

Rüyada siyah başörtüsü görmek

Rüyada siyah başörtüsü görmek bir süre sorun yaşasa da daha sonra çok daha iyi bir şekilde ilerleme kaydedeceğine, şanssızlığının ortadan kalkacağına, kendisine hayır getirmeyecek kararlar alacağına, sorunlarından birinin bitmeden diğerinin başlayacağına, her zaman sevgi göreceğine, hayırlı gelişmeler yaşayacağına, hayırlı ve iyi kişilerle karşılaşacağına, şansının her zaman yaver gideceğine, faturalarının rahatlıkla ödeneceğine rivayet eder.

Rüyada siyah başörtüsü gördüyseniz:

  • Bilgi ya da haber toplamak üzere hazır beklemeniz durumunda, yeni kararlar alabilir, çözümler üretebilirsiniz.

Rüyada siyah başörtüsü takmak destek göreceğine, emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına, ilk başlarda iyi kazanmasa da, zamanla daha çok para elde edeceğine, sosyal hayatında da mutlu olacağına yorulur.

Rüyada siyah başörtüsü görmek maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına ve üzüleceğine, birçok fırsatın istemeden de olsa kaçırılacağına, iş sahibi değilse çok iyi bir işe sahip olacağına işaret eder.

Rüyada pembe başörtüsü görmek sıkıntılarından ve dertlerinden kurtuluşa erileceğine, açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine, zenginliğe sahip olunacağına, küs oldukları ile barış, sevgi, birlik ve dayanışma halinde olacağına, kişinin hiçbir zaman derin kederler içine düşmeyeceğine alamet eder.

Rüyada oyalı başörtüsü görmek önemli farklılıklara rağmen ilişkinin yürüyeceğine, çok büyük mutluluklar duyacağı ve epey kazanç sağlayacağı bir proje gerçekleştireceğine ve uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere kısa süre içinde kavuşacağına, ana baba dualarının alınması sayesinde işlerin her geçen gün daha da iyi bir hal alacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine yorulur.

Rüyada pembe başörtüsü takmak yaptığı işlerden, aldığı kararlardan ve attığı adımlardan yana yüzünün güleceğine, buna bağlı olarak aile hayatı ile ilgili çok güzel bir karar verileceğine, ancak bu kararın ardından bazı sorunlar yaşanacağına, yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine, aile bireyleri arasında tartışmalar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başörtüsünü yapamamak yaşadığı mutsuz günleri geride bırakacağına, dertlerine çareler, sorunlarına da çözümler bulacağına, darlığa ve yokluğa düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kına başörtüsü görmek kazandıklarının ve elde ettiklerinin makbul olmayacağına, mutlu ve rahat bir hayat süreceğine, zor zamanlar yaşanacağına, büyük adımlar atılacağına ve işlerde hiç beklenmeyen bir başarıya erileceğine rivayet eder.

Rüyada çok başörtüsü görmek uzun süre cesaretini toplayamayacağına, hediyeyi kabul etmeyip reddederse sevdiği biri tarafından kötü bir söze maruz kalacağına, lakin bu kötü sözü ne için söylendiğine dair hiçbir şey bilmeyeceğine, hayallerini sürekli erteleyeceğine, sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments