Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kırmızı başörtüsü örtmek

Rüyada kırmızı başörtüsü örtmek

Rüyada kırmızı başörtüsü örtmek huzurunun bozulacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, geçim derdi olmadan rahatlık içinde yaşayacağına ve hayatından razı geleceğine, yorgunluktan ve uzun zamandan beri aynı işi yapmaktan ötürü çok sıkıntılı olacağı, bu yüzden dinlenmesi ve kendisini toparlaması gerektiğine aksi takdirde iş için yeterli konsantrasyona ve enerjiye tekrar kavuşamayacağına, sırtındaki yükten kurtulacağına, ağır bir hastalık ile uğraşıldığını duyacağına, dost sanılan kişilerin yüz çevireceğine, işinde geniş yetkilerle donatılacağına ve en yüksek makamdaki isim haline geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada kırmızı başörtüsü örtmek gördüyseniz:

  • Eski sorunları veya tecrübelerinizi hatırlamanız ani tepkileri veya rahatsız edeci davranışları olan bir kişiyle nasıl başa çıkabileceğinizi bulmanızı sağlayabilir.

Rüyada kırmızı başörtüsü örtmek meslek hayatında istediği noktaya geleceğine, hayatının zaferlerle dolacağına, eğer işsizse iş bulacağına, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine, sonunda mutlu olacağına işaret etmektedir.

Rüyada mavi başörtüsü örtmek hayırlı bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, dostlukta ve evlilikte başarısız ve mutsuz olacağına, bir sebeple bazı kötü durumlara düşüleceğine, kararsız kalınan bir konuda yanlış bir tercih yapılacağına rivayet eder.

Rüyada yeşil başörtüsü örtmek kendisini çok üzdüğü konularda bir türlü ilerleme sağlayamayacağına, sonradan da çok üzüleceğine, yükseleceğine, atılım yapacağına inanılır.

Rüyada kırmızı başörtüsü görmek ailesi ile arasında bazı tartışmalar yaşanacağına, tüm çabalara ve direnmelere rağmen bir türlü işlerin düzelmeyeceğine, bu yüzden çok büyük parasal sıkıntının kucağına, kurulu düzeninin olacağına işaret eder.

Rüyada kırmızı başörtüsü takmak düşmanların ve rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, mutsuz, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine, en yakınındaki kişilerle arasının açılacağına, karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine delalet etmektedir.

Rüyada kırmızı yorgan örtmek barışın ve sevgi ortamının yaşanacağına, insanların birbirine kenetleneceğine, uzun zamandan beri büyük bir istekle istediği herşeye kavuşacağına, onurlu bir hayat süreceğine delalet eder.

Rüyada kırmızı duvak örtmek sevdiği birçok şeye kısa süre içinde kavuşacağına, sevdiği kişiler tarafından uğratılacağı zararlar yüzünden çok büyük üzüntü duyacağına, maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, sevinçli haberlerin alınacağına, alınan bu haberler sayesinde çok büyük atılımlar yapılacağına, bu sayede hayır getiren adımlar atılacağına ve sıkıntıların kısa sürede mutluluğa dönüşeceğine rivayet eder.

Rüyada kırmızı yazma örtmek maddi ve manevi olarak çok zarar edeceğine, uzun zamandan beri istenen ve çok büyük getirisi olacak bir şeye kavuşulacağına, aile içinde huzur ve mutluluğun her daim süreceğine, onların bir dediğini iki etmeyeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments