Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mor renk başörtüsü görmek

Rüyada mor renk başörtüsü görmek

Rüyada mor renk başörtüsü görmek ancak bunun için bir hayli geç kaldığına da alamet olan rüya, güvenilip sır paylaşılan kimselerin, bu bilgileri rüya sahibini arkadan vurmak için kullanacağına, hafifleyeceğine, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, güzel bir ilişkiye başlanacağına, sevilen kişilerle iş konusunda bir birlik kurulacağına, büyük firmalardan mevki ve makam içeren iş teklifleri alınacağına, sevdiği kişilerin vereceği destek ve anne babasının duaları sayesinde çok hayırlı işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini üzen ve yoran birçok olayı ortadan kaldıracağına, keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına delalettir.

Rüyada mor renk başörtüsü gördüyseniz:

  • Dikkatli olmamanız veya bazı kişilerle ters düşmeniz durumunda yanlışlıklar ya da sonlanmalar söz konusu olabilir.

Rüyada mor renk başörtüsü görmek aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, kişi ile daha iyi ilişkiler içerisine girileceğine, çok büyük sıkıntılar yaşamaya başlayacağına delalettir.

Rüyada mor başörtüsü takmak maddi ve manevi olarak zorluk yaşayacağına, gidişatı düzeltmek için verilen kararların endişe ve sıkıntı getireceğine, ortaklar arasında üzüntü duyulacak olaylar yaşanacağına, yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada mor başörtüsü görmek dilediği gibi harcama yapacağına, borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, istediği evde oturacağına, istediği arabaya bineceğine, hayırlı bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına, keyfinden ve neşesinden kaybedeceğine delalettir.

Rüyada renkli başörtüsü görmek işlerinin yoluna gireceğine, zenginliğinin, huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına, sorunlar karşısında çaresiz ve çözümsüz kalacağına, iş dünyasında acemi olan kişilere bilgi ve deneyim konusunda yardım edileceğine, bazı konularda önayak olunacağına inanılır.

Rüyada mor renk gömlek görmek kendisine nankörlük ve hainlik edecek bir kimseden kurtulacağına, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına, himayesinde çok sayıda kişinin çalışacağına alamet eder.

Rüyada mor renk kazak görmek sıkıntılarının büyük bölümünü çözeceğine, yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına, tatsızlıkların ortadan kalkacağına, düşmanlıkların biteceğine, hayırlı kişiler ile çok güzel bir ortaklık kurulacağına alamet etmektedir.

Rüyada mor renk kumaş görmek kurulacak bir ortaklık sayesinde işlerin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına, ileride de bu işin meyvelerini bolca toplayacağına, mal mülk edineceğine, çok para kazanacağına işaret eder.

Rüyada mor ve siyah renk görmek destek istediği yerlerden ve kişilerden destek göremeyeceğine ve çok büyük bir üzüntü duyacağına, çözüm için karar verme aşamasında ikilemde kalacağına, maddi ve manevi açıdan çok hayırlı bir noktaya varılacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments