Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başörtüsünü açtığını görmek

Rüyada başörtüsünü açtığını görmek

Rüyada başörtüsünü açtığını görmek ahireti unutup dünyaya yaklaşmaya, yapacağı işlerde çok büyük bilgi ve deneyim sahibi olarak çok rahat bir şekilde birçok projenin altından kalkacağına, dininden, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine ve ahiret hayatı için de güzel işler yapacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine ve bu sayede etrafındaki insanlardan çok büyük takdir toplayacağına, Allah’ın izni ile her zaman başarılı ve bol rızklı olacağına, ancak harcamalarına ve yaptıklarına dikkat etmesi gerektiğine, aksi takdirde zor zamanlar geçireceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalacağına, rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, kurulan hayallerin yıkılacağına yorulmaktadır.

Rüyada başörtüsünü açtığını gördüyseniz:

  • İş kafasıyla hareket etmeniz ani olayları en iyi şekilde bertaraf etmenizi sağlayabilir.

Rüyada başörtüsünü açan birini görmek başarılarının düşeceğine, borcu olanların sorunlarını da ailelerinin çözeceğine, başarısının artacağına ve makamının da yükseleceğine tabir olunur.

Rüyada başörtüsünü açtığını görmek tersliklere ve aksiliklere sebebiyet vereceğine, her birine ayrı ayrı teşekkür edeceğine ve çok büyük bir mutluluk ve huzur ortamı sağlayıp iş hayatında daha başarılı olunmasına çalışacağına, işlerin yoluna gireceğine, dertlerin biteceğine, büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına inanılır.

Rüyada çiçekli başörtüsü görmek bazı sebeplerden ötürü mutsuz olan bir kişinin yüzünün güldürüleceğine, iş hayatında herkesin saygı gösterdiği bir kişi olacağına, büyük bir proje ortaya koyacağına, karşısına çıkan fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, işten yana kısmetinin kapanacağına alamet etmektedir.

Rüyada krem rengi başörtüsü görmek iş dünyasına çok prestijli bir mevkiye sahip olunacağına ve rakiplerin art niyetli davranışlarının geri püskürtüleceğine, bundan sonra geleceğinin kendisine şans, kısmet, başarı, zafer ve zenginlik getireceğine, övgü dolu sözler işiteceğine delalettir.

Rüyada namaz başörtüsü görmek karşısına engellerin, başarısızlıkların, hayal kırıklıklarının çıkacağına ve yaşamının bir anda deyim yerindeyse fırtınalı bir denize dönüşeceğine, birçok kişinin dikkatinin çekileceğine, onlardan büyük hayır göreceğine işaret eder.

Rüyada başörtüsü hediye etmek çıkmaza düşeceğine, borçlanacağına, çok uzun zamandan beri hayal ettiği ve çok istediği şeylere en kısa zamanda kavuşacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına yorulur.

Rüyada başörtüsü açılmak kişinin kendisinden yaşça büyük, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına, isteklerine ve emellerine kavuşmak konusunda herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, elinin bolluğa kavuşacağına, işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine, sağlıklı ve refah içinde bir hayat süreceğine alamet eder.

Rüyada sarı başörtüsü takmak yanlış kararlar vereceğine, evliliğinde yaşadığı sıkıntılar nedeniyle iş hayatında da moralsizleşeceğine, işlerinin büyüyeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments